2777
2789
عنوان

کتک زدن بچه

2588 بازدید | 35 پست

یه کاربر تاپیک زده که کودک ده ماهه رو جوری زده که دست بچه کبود شده و خودشم خیلی ناراحته  . یه عده من جمله خودم مخالفیم و یه عده میگن پیش میاد بچه باید حساب ببره و ... 

تعداد رای : 38
نظرسنجی
بله توجیه داره
2
5%
خیر زدن هیچ توجیهی نداره
36
94%
 « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عاقا درسته بچه یکم عصاب خوردی داره ادم ی دفعه از کوره درمیرخ بعد پشیمون میشه  ولی نه بچه ده ما ...

استارتر هیچی من فقط اونایی که توجیه میکنن رو درک نمیکنم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

حالا اگرم ب هر دلیلی کار ب کتک رسیدک نباید برسه ن ک بجه رو کبود کنی 😐

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.

بچه فقط بالا بیست سال باید کتک بخوره والسلام

💕🌱برای‌سلامتی‌آقاامام‌زمان(عج)صلوات‌بفرستین🌱💕.                                                                                                                 ❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤
حالا اگرم ب هر دلیلی کار ب کتک رسیدک نباید برسه ن ک بجه رو کبود کنی 😐

دقیقا حالا میگن چرا به شوهرت گفتی پنهان میکردی و ...

اخه بچه ده ماهه حساب ببره؟خدایا کودک ازارها و حامیانشون رو شفا بده 

انشالله

استارتر هیچی من فقط اونایی که توجیه میکنن رو درک نمیکنم

واقعابراشون متاسفم 

منم پسرم ۱۷ ماهشه اینقدر اذیتم میکنه مخصوص این روز ای آخری خیلی کاراش رو اعصابم سرش داد میزنم ی پشت دستی میزنم 

ک واقعا همسرم گفت مال بارداریته میدونم اذیت میشی وگرنه ازشناختی ک ب تو دارم ازگل نازک تر بهش نمی گفتیاخه دلم‌نمیاد😍... 

بنظرم بستگی داره

بچه ده ماهه کتک زدنش به چی میتونه بستگی داشته باشه ؟ غیر از عدم بلوغ فکری و عاطفی والدین

واقعابراشون متاسفم  منم پسرم ۱۷ ماهشه اینقدر اذیتم میکنه مخصوص این روز ای آخری خیلی کاراش رو ا ...

نزن عزیزم امواج مغزی بچه بهم میریزه هزار تا اختلال شخصیت و یادگیری و ... پیدا میکنه

حساب ببره چیه؟ چرا بچه باید از پدر و مادرش اصلا حساب ببره اخه؟!؟!؟ 

یک مشت دیوانه میخوان تحویل جامعه بدن که دو روز دیگه همین بلا رو سر بچشون بیارن؟

اعصاب ندارن غلط میکنن بچه میارن.

زدن بچه، هرچقدر هم آروم باشه، مصداق کودک آزاری و جرمه.

این که توی ایران به این چیزا در این حد رسیدگی نمیشه که بریدن سر بچه هم جایزه، دلیل نمیشه که ملت وحشی بازی درارن.

در حد یک "دانشجوی حقوق" میتونم به مشکلات حقوقیتون پاسخ بدم عزیزان.