2777
2789
عنوان

وابستگی شدید به نامزد

752 بازدید | 19 پست

احساس میکنم خیلی خیلی وابستش شدم😪

تمام روز و شب توی فکرشم ... اولش اصلا دوسش نداشتم ولی الان دوسش دارم ولی بیشتر وابسته و دلبسته اش شده 

بعد احساس میکنم اون دوسم نداره😣

راهمون دوره ... بیشتر مجازی کنار همین فعلا

شبا تا باهم حرف نزنیدم و باهم نخوابیم خوابم نمیبره😟

چیکار کنم؟

پیج اینستاگرامم : natural._.beauty.ir

خب طبیعیه... اینقدر ک در دسترس بودی و بهش توجه کردی دلشو زدی

مردا جنبشو ندارن...

کتاب# زنان زیرک    رو حتما بخوووووون

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کمرنگ میشه رفته رفته .‌فقط سرتو گرم کن زیاد آویزونش نشی و گرنه رم میکنه .‌

پارسال من این موقع ها دیوونه شده بودم از نبودش . امسال که هست و کنارمه خیلی عاقلانه دارم رفتار میکنم و به آرومی روزامون داره میگذره

هیچ  
حتما ... ممنون

خواهش میکنم

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

همه همینن ولی باید جوری رفتار کنی که دو طرفه بشه ...

منم نامزدم (عقدیم) هر شب هرطور شده بااااید ببینتم و تا شب دیر وقت بیرون باشیم چون اگه منم نگم‌خودش نمیتونه تحمل کنه تند تند باید بهم پیام بدیم یا زنگ بزنیم 

کاربری سوممه😐🔫
اهان اخه نوشتی نامزد بعد از نوع تایپکت معلوم بود دوست پسره از من به تو نصیحت خیلی به مردها وابسته ن ...

ارع ولی دست خودم نیست که 😟

همه همینن ولی باید جوری رفتار کنی که دو طرفه بشه ... منم نامزدم (عقدیم) هر شب هرطور شده بااااید ببی ...

چقدر خوب .. شما چیکار کردی که این طوری شده؟😁

ارع ولی دست خودم نیست که 😟

اخه منم مجرد بودم یه دوست پسر داشتم که خیلیم بهش وابسته شده بودم دوسال دوست بودیم‌تقریبا همه خانوادها جز اقایون خانواده میدونستن اما اخرش اون رفت با یکی دیگ ازدواج کرد من خیلی ضربه خوردم حالا بگذریم ک بعد دوسال طلاق گرفتن از هم

ایشالله واس شما به ازدواج برسه اما چون  گفتی احساس میکنم دوستم نداره گفتم از تجربم بهت بگم 

پرنسس نیروانا هدیه خدا به من و باباش😍