2777
2789
عنوان

خاطره اولین پریودی

568 بازدید | 30 پست

بگید😂

خودم ۱۲ سالم بود. تابستون بود و هوا خیلی گرم بود. از مهمونی برگشتم و کمر درد شدید گرفتم. بعدش خودم فهمیدم و وقتی رفتم دستشویی.... بعلهههههه. تا صبح هیچکاری نکردم و صبح به مامانم گفتم. تازه کلی هم تختم رو کثیف کرده بودم

پربازدید_خر_است#  

کاربری دوم😐_وسط درس کردن قیمه میگه لپه هارا از شب قبل خیس کنید ، خو اخه اینو الان باید بگی من الان چجوری برم شب قبل 😐 _ تو دنیایی ک 51 بر 17 بخش پذیره هیچ چیز از هیچکس بعید نیس😑_ کمی فک کردم ، دیدم در حقیقت این گیاها هستن ک دارن مارو پرورش میدن ، بهمون اکسیژن میدن تا رشد کنیم بعدم کودشیم ازمون استفاده کنن😐دوست دارم ب اون مویی ک میریزه یا اون دندونی ک خراب میشه بگم احمقا چرا متوجه نیستین ما تو یه تیمیم😑 _ دلم یه اکیپ شادِ بیشعور میخواد ک فقر فرهنگی توش بیداد کنه😁  _ فقط یه دختر میتونه 6 ساعت با دوست صمیمیش تلفنی حرف بزنه بعد بگه حالا بقیه شو ببینمت بهت میگم😑 _ انقد بعضیا بیشعورن ک خود بیشعورم انقد بیشعور نیس😁 _ هیچکس لیاقت اشک های تو را ندارد و کسی هم ک چنین ارزشی دارد ، باعث اشک ریختنت نمیشود 🙂 _ من ادم خوش سلیقه ای هستم ولی پول کافی برا اثباتش ندارم😁 _ بخندین ولی وابسته نشین من موندنی نیستم😎 _ تو دنیایی ک 51 بر17 بخش پذیره هیچ چیز از هیچکس بعید نیس😐_ کمی فک کردم ، دیدم در حقیقت این گیاها هستن ک دارن ما رو پرورش میدن بهمون اکسیژن میدن ، تا رشد کنیم در اخر بمیریم کود شیم تا مارو مصرف کنن😁  _تجربه ثابت کرده برا بعضیا چه برینی چه بمیری یکیه ، پس برینید ک بعدا دلتون نسوزه 😁_از ادمایی که خوراکیامو بهشون تعارف میکنم و اونام میخورن متنفرم 😐  _الان از طرز ماسک زدنتون میفهمم چجوری ناخواسته باردار میشین 😐_ عده ای در این جهان با بهترین امکانات از زندگی لذت میبرند ، اما وعده ی زندگی در جهان دیگری را ب مردم میدهند!!           

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم ۱۲ سالم تو مدرسه دخترا تعریف کرده بودن همیشه دلم میخواس بشم ببینم چجوریه ی روزم توی مدرسه واسه اولین بار شدم دلم انقد خوش بود انگار حامله بودم😂دیگ رفتم خونه ب مامانم گفتم رفت نوار خرید

طَعنِه بَر خاریِ ما اِی گُل بی خار مَزَن،ما بِه پایِ تُو نِشَستیم کِه چِنین خار شُدیم

منم ۱۲- ۱۳ 

صب بیدار شدم رفتم دستشویی و با اینکه میدونستم از ترس سکته کردم😂

بعدم رفتم به مامانم گفتم

یادمه که همون شبش یا فرداشبش(دقیق یادم نیست) رفتیم جشن یکی از همشهری های پدرم که من تو راه برگشت بالا اوردم 🤦‍♀️

منم تابستون بود......یادمه شب جلو تلوزیون داشتم از خاب میمردم...ولی باید نوار عوض میکردم........وااااااااااااای چقدر سخت بود  

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  

منم تابستون بود 

بیماری اسهال خونی هم اومده بود 

داییم گرفته بود و خونه ما بود چون اینجا دانشجو بود 

منم از زرد الو معدم بهم ریخته بود فک کردن منم گرفتن 

بردنم دکتر نمونه هم دادم 

دکتر بعد معاینه به مامانم گفته بود چیزی نیس خودتون‌میفهمین 😂😂 بعد مامانم اومد بهم گفت 

مردم از خجالت 😐😐حالا خودم فهمیده بودم پریودم اما روم نمیشد بگم 

۴ روز خونریزی داشتم هی دستمال میذاشتم 😭😭و یه پام دسشویی بود 😐😐😐😂😂

من کلاس شیشم بودم آبله مرغون داشتم و خونه بودم یه مدت مد نرفتم و هیچ چیزی ام راجب پ نمی دونستم از همه قایم کردم و گریه میکردم فک کردم دور از جونم سرطانی چیزیه آخرم مادرم متوجه شد و راهنماییم کرد خیلی حس بدی بود 

منم دوم راهنمایی بودم نیمه شعبان بود یادمه عروسی هم دعوت بودیم مامانم و داداشم تو حموم بودن داداشم پنج سالش بود مامانمو صدا کردم گفتم نوار گذاشت مامانمم آدرس داد گفتم چجوریه داداشم گف بذار تو شلوارت دیگ😂