2777
2789
مرسی عزیزم

زاج بوداده یا همون ضمه بوداده می‌دونی چیه گلم؟

من فقط توی دنیای به این بزرگی یه ارزو دارم .اونم داشتن بچه ای از کسی که مرد ترین مرد دنیاست .خدایا شوهرم خیلی سختی کشیده تو زندگی .خودت میدونی که چقدر دل رحم و مظلومه .اگه من بنده ی بدی هستم .فقط و فقط به خاطر این که دل اون شاد بشه بهمون بچه بده و این بار برامون نگه دار.💔💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زاج بوداده با مازو رو پودر کنی بعد داخل یه پارچه نخی ناززززک بریزی بزاری نیم ساعت داخل واژن بمونه.خی ...

گلم یعنی چی زاج بوداده؟

بعدببخش عزیزم پارچه رومث نواربهداشتی بایدبزاریم توشورتمون؟

الگونگیر...الگوباش...
گلم یعنی چی زاج بوداده؟ بعدببخش عزیزم پارچه رومث نواربهداشتی بایدبزاریم توشورتمون؟

ببین عزیزم ضمه یا همون زاج سفید رو به اندازه یه نخود می‌زاری توی یه ظرف مثل روحی روی شعله خیییلی کم.بعد شروع می‌کنه به حباب زدن وقتی دیگه حباب نزد و با قاشق روش زدی دیدی خشکه.خاموش میکنیم گاز رو بعد پودر می‌کنی .بعد که با پودر مازو ترکیب کردی توی یه پارچه خیلی ناززززک میریزی.می‌زاری داخل واژن بمونه .بعد مدتی در میاری.این روش از هر روشی بهتره.

من فقط توی دنیای به این بزرگی یه ارزو دارم .اونم داشتن بچه ای از کسی که مرد ترین مرد دنیاست .خدایا شوهرم خیلی سختی کشیده تو زندگی .خودت میدونی که چقدر دل رحم و مظلومه .اگه من بنده ی بدی هستم .فقط و فقط به خاطر این که دل اون شاد بشه بهمون بچه بده و این بار برامون نگه دار.💔💔
گلم یعنی چی زاج بوداده؟ بعدببخش عزیزم پارچه رومث نواربهداشتی بایدبزاریم توشورتمون؟

عزیزم تاپیکاتونو خوندم.مازو که به تنهایی خانمها گفتن استفاده نکن من استفاده کردم قارچ گرفتم .ولی بعد اون این روش رو یه دکتر طب سنتی گفت انجام دادم عاااالی بود.حتما با ضمه باشه

بهترین دکتر تنگ کردن واژن رو دکتر نادره شایگان می شناسم. برای تنگ کردن واژن روش های زیادی هست ولی باید با ی دکتر خوب برای اینکار صحبت کنی. منم زن داداشم بعد سه تا زایمان مجبور شد این عمل رو کنه برای تنگ کردن واژن کلی پیش دکتر رفت و کلی راهکار دارویی رو امتحان کرد تا اینکه رفت پیش دکتر شایگان عمل جراحی کرد الانم خیلی راضیه 

اینم 

ادرس سایتش http://drshayegan.com

به نظر من که حتما پیش یه دکتر خوب برید چون ناحیه تناسلی واقعا حساسه و نمیشه هر چیزی رو استفاده کرد، دوستم که بعد از دوبار زایمان رفته واژنشو تنگ کرده پیش دکتر کمیا قاسمی و میگفت که نتیجش خیلی خوب بود.