2777
2789
هاله واضح؟ چه مارکی؟ من خودم بارداری اولم اینجوری شد و باردار بودم. این دفعه هم همین شد ، حتی زیر ...

عکس گذاشتم...منم بارداری دومم هست‌...سر اولی هم یه بی بی چک درست و حسابی ب دلم موند😒...فقط هاله میدیدم...و خیلیا تو همین نی نی سایت گفتن همینطور بوده و باردار بودن....

انشاءالله شمام‌باردار باشید..مارک‌برا من مدیکور...شما چطور 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عکس گذاشتم...منم بارداری دومم هست‌...سر اولی هم یه بی بی چک درست و حسابی ب دلم موند😒...فقط هاله مید ...

من هم مدیکور زدم هم روژان ،هر کردوم هم جداگونه از داروخانه  های مختلف خریدم، همه شون بعد از نیمساعت یه ساعت هاله انداخت ، اما سه روز پیش آزمایش دادم منفی شد ، امروز هم که پریودم این مدلی اومد ، نمی‌دونم والا ، هنوزم ته دلم امید دارم که باردارم ، بچه اولت پسره یا دختر؟ برای من پسره

فر گیس یعنی گیس فر  
من هم مدیکور زدم هم روژان ،هر کردوم هم جداگونه از داروخانه  های مختلف خریدم، همه شون بعد از نیم ...

بچم  دختره و سه سالشه ...چیزی ک منو مشکوک میکنه فقط دل دردامه...درد پریود دارم‌از تقریبا ۲۰ پریود...سر دخترمم شدیدا درد داشتم‌....ولی خیلی دوا دکتر کردم سر دخترم ...دوس ندارم دوباره ب دردسر بیفتم...خدا معجزه کنه و زود بهم عنایت کنه...چون تو این کرونا و وضعیت اقتصادی سخته دوا دکتر

سر دخترم فقط بی بی چک هاله ضعیف مینداخت ..اونم‌ نه تو ده دقه....تاپیکش هست ک خیلی برام شیرینه ...

رفتم سونو داخلی دادم ..گف کیست ۲۰ میلی دارم‌...خیلی ناامید بودم ...دکتر ۴ تا پروژسترون داد ....همشو زدم و فقط دلدرد می کشیدم...۲۰ روز گذشت و پری نیومد ...رفتم باز سونو واژینال ...گف مبارکه ..۵ هفته بارداری...انگار دنیا رو بهم دادن ...فقط گریه میکردم....الهی قسمت همه ی منتظرا

بچم  دختره و سه سالشه ...چیزی ک منو مشکوک میکنه فقط دل دردامه...درد پریود دارم‌از تقریبا ۲۰ پری ...

نگران نباش ، قرار نیست همه بارداری هات شبیه باشه که، مطمئنم باش چیزی نیست و بارداری سالمی در پیش داری ایشالله❤️❤️منم امروز پریودم به روال سابق برگشت و بارداری منتفی شد ، ایشالله ماه آینده

فر گیس یعنی گیس فر  
سر دخترم فقط بی بی چک هاله ضعیف مینداخت ..اونم‌ نه تو ده دقه....تاپیکش هست ک خیلی برام شیرینه ... ر ...

آخی ❤️چه شیرین و عجیب ، خوندم تاپیکت رو، خدا حفظش کنه دخترت رو 

فر گیس یعنی گیس فر  
نگران نباش ، قرار نیست همه بارداری هات شبیه باشه که، مطمئنم باش چیزی نیست و بارداری سالمی در پیش دار ...

ممنون عزیزم از انرژیت.... انشاءالله شمام بزودی دوباره باردار بشی...برای منم دعا کن