2821
2789
تو بیابون برهوت سبز شده تعبیر امید یجورایی

دقیقا متن زیرشم یه چیزی در مورد امیدوار بودن و سخت کشی  نوشتم 

صدفصل بهار آید وبیرون ننهم گام       ترسم که بیایی توودر خانه نباشم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دقیقا متن زیرشم یه چیزی در مورد امیدوار بودن و سخت کشی  نوشتم

اهمیت نده،،بگو همه مثل توفکرنمیکنن،،قرار نیس واسه خوشایند کسی استوری بزارم یابردارم کار خودتو بکن،ایشون فکرشون عجیبه

سالها همچو درختی که دم نجاریست: : وقت روشن شدن اره وجودم لرزید::::ناهماهنگی تقدیرنشان دادبه من:::به تقاضای خود اصرار نباید ورزید:::::::::::::::جهان دیوانه ای بی دردسر میخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم:::::::ما پشت همان دست که پوچ است زدیم🫣

نمیدونم  میگه تو نگاه اول آدم فکرش میره یه جای دیگه

مثلا کجا 😐 من خودم افکار منفی زیاد دارم اما اخه این واقعا یه عکس معمولیه 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
میشه تو بدترین شرایط هم امید داشت، امید به رویش، به شرطی که تلاش کنی و جا نزنی، به آرزوهات پیله کن، ...

چقدر قشنگ توصیف کردی ❤

صدفصل بهار آید وبیرون ننهم گام       ترسم که بیایی توودر خانه نباشم

تو چی گفتی‌؟

✿●✿ازت مچـکرم دیوونه ی من از اینکه چشم به این دنیا گشودی✿●✿از اینکه پا تو زندگیم گذاشتی از اینکه پا به پام همیشہ بودی✿●✿ازت ممنونم ای تنهای عاشق که یادم دادی دستاتو بگیرم✿●✿اجازه دادی با تو همنشین شم تو جون دادی به این احساس پیرم               کسی جز تو تو قلبم جا نمیشه تو پای عشقو به قلبم کشیدی تونستی با بد و خوبم بسازی تو طعم سختیو با من چشیدی تو یادم دادی با چشمام بخندم به اون روزای تلخم بر نگردم از این ناراحتم کم با تو بودم باید زودتر تو رو پیدا می کردم از این ناراحتم کم با تو بودم شبای بی تو من بی خواب میشم کسی هم اسم تو هر جا که باشه مث پروانه ها بی تاب میشم ازت مچــکرم دیوونه ی من ازت مچــکرم دیوونه ی من❤