2777
2789

این تاپیک مطالب خوبی داره در مورد افزایش قد https://www.ninisite.com/user/f94ea6b7-16a1-433e-9012-c7a2dbd30699/نازنین-ساره

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲 . هنوز ۳ سال وقت داری ... براش تلاش کننننن

بخدا بی فایدست. بابام برام بارفیکس خرید چن وقت کار کردم ولی دیدم یه سانتم بلند نشدم

.دارو و مکمل و اینا رم امتحان کردم

163 شد ولی من 158 16 سال و 8 ماهمه  یعنی میشه؟ بنظرت ورزش کنم؟

آره عزیزم حتما رشد میکنی من خودم 18سالگیم دیگه قدم فیکس شد و تغیری نکرد با وجود اینکه 13سالگی سیکل ماهانه ام شروع شد

(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا))  !✨💜
بخدا بی فایدست. بابام برام بارفیکس خرید چن وقت کار کردم ولی دیدم یه سانتم بلند نشدم .دارو و مکمل و ...

بخون اگه خواستی برو ورزشارو بخر یه کاربر نتیجه گرفته منم خریدم
https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=6567399&slug=افزایش-قد-با-این-روش&postId=192688304

🖇🍭💛🍃

منم همین مشکلو دارم الان دارم حجامتو امتحان میکنم نمیدونم جواب میگیرم یا نه 

Army💜ﺑﺎﺩﺑﺎﺩﮎ ﺗﻨﻬﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﻗﺪﺭ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺳﻬﻢ ﻣﯿﺒﺮﺩﮐﻪ ﻧﺨﺶ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﺪﺍﻣﺎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻝ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻦ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﮑﻨﺪﻧﮕﺬﺍﺭ ﻫﯿﭻ ﻧﺨﯽ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻭﺻﻞ ﺑﺎﺷﺪﻧﺦ ﻫﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﻻﯾﻖ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﻫﺎﯼﺧﯿﻤﻪ ﺷﺐ ﺑﺎﺯﯼ هستند ﻭ ﺑﺲ!
ورژشای گروتالر رو بخر من خریدم وقت نکردم انجام بدم اما انشااله تو همین یکی دو هفته  یک کاربر ت ...

پکیجش رو کِی و چقدر خریدین؟

من مسئول حرفی هستم که می زنم  اما مسئول برداشت شما از حرفم نیستم...!
پکیجش رو کِی و چقدر خریدین؟

متاسفانه دوسالی هست که با تنبلی های بنده انجام ندادم اونموقع ۳۹ تومن من میتونم براتون بفرستم مجانی اما میترسم بیاین هویتم رو تو سایت بگین☹

🖇🍭💛🍃
متاسفانه دوسالی هست که با تنبلی های بنده انجام ندادم اونموقع ۳۹ تومن من میتونم براتون بفرستم مجانی ا ...

بجز ورزشهای کششی چیز دیگه ای هم داره

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
متاسفانه دوسالی هست که با تنبلی های بنده انجام ندادم اونموقع ۳۹ تومن من میتونم براتون بفرستم مجانی ا ...

صد در صد همچین غلطی نمی کنم که بعد سر خودم بیاد.

من مسئول حرفی هستم که می زنم  اما مسئول برداشت شما از حرفم نیستم...!