2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم😁😁تاپیکمو ببین خیلیا مسخرم کردن بخاطر صندل با چادر خیلی ناراحت شدم

اصلا‌ناراحت‌نشو 

من‌میرم‌بیرون‌انقدربهم‌میگن‌نگا‌ه‌کن‌چادرشو 

ولی‌اصلا‌محل‌نمیدم 

کدوم‌صندل‌ها؟ 

من‌کفش‌ژله‌ای‌میپوشم‌تابستونه

دختر‌که‌باشی‌..!حتی‌اگه‌قرآن‌هم‌بخونی‌پشت‌سرت‌حرف‌میزنن‌ میگویند‌باخدا‌رابطه‌دارد..⁦(。◕‿◕。)➜⁩

چادر

حتما رای میدم چون این حقه منه که سرنوشتمو تعیین کنم .به اقای رئیسی رای میدم چون علاوه بر برنامه کارنامه داره میتونی تحقیق کنی -عزیز !رای نمیدی؟نده !من و دیگران میریم و به جات تصمیم میگیریم�🤗خانومای عزیزی که شبهه دارن و دنبال جوابن میتونن درخواست بدن 0•پاسبانِ حَرَمِ دِل شُده ام شَب هَمِه شَب،کِه دَر این پَردِه جُز اندیشِه ی "او" نَگذارَم• سلسله مباحث از بعثت تا ظهور استاد پناهیان عالیه اگه میخواید دین اسلام رو بشناسید🌸    ●فقط حیدر امیرامومنین است ●  جانم فدای علی و خاندانش 🌱  ماه را گم نکنی بین چراغانی ها 🌱                               فرض کن حضرت مهدی (عج ) به تو ظاهر گردد/ ظاهرت هست چنانی که خجالت نکشی؟/ باطنت هست پسندیده ی صاحب نظری ؟/ خانه ات لایق او هست که مهمان گردد؟/ لقمه ات درخور او هست که نزدش ببری ؟/ پول بی شبهه و سالم زهمه داراییت.../ داری آنقدر  ک یک هدیه برایش بخری؟/ حاظری گوشی همراه تو را چک بکند ؟/ با چنین شرط ک در حافظه دستی نبری!/ واقفی بر عمل خویش تو بیش از دگران... میتوان گفت تو را شیعه اثنی عشری؟؟؟
نپوش باو مرگه

گلم شما دوست نداری دلیل نمیشه که بقیه هم دوست نداشته باشن. مگه ما بهت گفتیم تیپی که دوست داری نزن؟

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
چرا میگی،الان میگه از چادر متنفرم،الان به یکی گفت

خب بگه

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
تاپ زیر مانتوت ممه هات معلوم نمیشه؟ یا سینت؟ میخام تاپ بپوشم ولی‌معلوم میشع

سینه هام کوچیکه خطش مشخص نمیشه

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤
گلم شما دوست نداری دلیل نمیشه که بقیه هم دوست نداشته باشن. مگه ما بهت گفتیم تیپی که دوست داری نزن؟

😂😂😂😂😂

Whoever said money can’t solve your problemsMust not have had enough money to solve ’em
اصلا‌ناراحت‌نشو  من‌میرم‌بیرون‌انقدربهم‌میگن‌نگا‌ه‌کن‌چادرشو  ولی‌اصلا‌محل‌نمیدم  ...

صندل کنفی هست قبلا صندل پوشیدم سفید بود با جوراب سفید

الان گفتم کنفی رو با چه رنگ جورابی بپوشم ریختن سرم به مسخره کردن

🖇🍭💛🍃
چادرایی مثل چادر عربی راحتن، چون آستین دارن. میتونی ازونا استفاده کنی. من خودمم واسه دانشگاهم عربی گ ...

اتفاقا دارم یکیشو ولی آخر روسریم میفته عقب و موهام هاشولی پاشولی میریزه بیرون ویه وضعی میشه🤣🤣با مانتو بهتر حجابمو رعایت میکنم  خیلی محجب نیستم معمولی هستم 

تو نخ ما نباش گره میخوری