ولی مرتب باشن نه کثیف و نامرتب از لحاظ های دیگه به خودشون برسن. ازشون بدتون میاد؟ به نظرتون تو زن بودن شکست خوردن؟ خودم خیلی خوشم نمیاد و به نظرم نشونه ی تنبلیه
من هیچوقت کرم آرایشی استفاده نکردم فقط واسه مراسم عقد و
عروسیم
مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
تا حالا کسی مسخرت کرده مثلا بگه صورتت بی روحه یا رنگت پریده؟
نه چه فامیلای خودم چه همسرم همه میگن وای خوشبحالت چقدر پوستت عالیه چیکار کردی؟ تغذیت چیه و.... همسرم بارها گفته ای بابا حاضر شدن خانوما خیلی طول میکشه اما خانوم من خوشگل خدادادیه ارایش لازم نداره😁😁👑
هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
من چادری ام و قطعا ارایش با چادر هیچ همخونی نداره.من کلا ارایش نمیگنم چون پوستمو دوس دارم حیفم میاد خراب بشه از ی طرفم کرم ک میزنم انگار یکی دستشو گذاشته رو صورتم خفه میشم.خداروشکر قیافه خوبی دارم و نیازی ب ارایش ندارم
نه چه فامیلای خودم چه همسرم همه میگن وای خوشبحالت چقدر پوستت عالیه چیکار کردی؟ تغذیت چیه و.... همسرم ...
خوشا به حالت پس. فکر کنم از همون اول زیاد آرایش کنی بعد یه دغعه آرایش نکنی این چیز ها رو بگن که به من گفتن. شما رو همیشه همین طور دیدن. حتما به پوستت می رسی چی ها مصرف می کنی؟