2777
2789
عنوان

نظرتون درمورد زن هایی که آرایش نمی کنن چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1843 بازدید | 93 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثل بقیه هستند ! ربطی به تنبلی نداره!  یاد گرفتن برای دل خودشون زندگی کنند!

آفرین دقیقاهمینه من اصلااهل آرایش نیستم ازاینکه جلب توجه کنم خوشم نمیاددرضمن تنبل نیستم صورتموهمینجوری که هست دوستدارم نظردیگران وغریبه هابرام بی اهمیته💖

من ارايشم در حد ضدافتاب و رژه تنبلم نيستم كرم پودر به مرور پوستو خراب ميكنه ريمل مژه رو خراب ميكنه ...

عزیزم انشاءالله سال بعدهمین موقع یه بچل ی نازو سالم و صالح توبغلت یاتوشکمت باشه.اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم.

کاربری دوممه😊یهو ترکیده شدم😐یه صلوات مهمونم میکنین؟ 

من هیچوقت کرم آرایشی استفاده نکردم فقط واسه مراسم عقد و 

عروسیم 

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
تا حالا کسی مسخرت کرده مثلا بگه صورتت بی روحه یا رنگت پریده؟

نه چه فامیلای خودم چه همسرم همه میگن وای خوشبحالت چقدر پوستت عالیه چیکار کردی؟ تغذیت چیه و.... همسرم بارها گفته ای بابا حاضر شدن خانوما خیلی طول میکشه اما خانوم من خوشگل خدادادیه ارایش لازم نداره😁😁👑

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
عزیزم انشاءالله سال بعدهمین موقع یه بچل ی نازو سالم و صالح توبغلت یاتوشکمت باشه.اللهم صل علی محمدوآل ...

ممنون عزيزم😍😍😍❤️🌹

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
من حالم بهم میخوره از زنهایی ک خودشونو با ارایش و عمل خفه کردن و مردایی که مث زنا لباس می پوشن . مت ...

اونها هم جوری که دوست دارند زندگی می کنند!!   بزارید هر کسی بر اساس معیارهای خودش زندگی کنه!!!  مگه چند بار زندگی می کنیم!!!

در قضاوت همه حق را به تو دادند ولی، نکته اینجاست که من راز نگه دار ترم
من اصلاارایش نمیکنم تنبل هم نیستم پوستم خیلی خوبه آرایش نمیکنم چون  مالیده میشه به چادرم ودلیل ...

یه خانم چادری که آرایش نمیکنه باعث افتخااااااره👏👏👏👏

کاربری دوممه😊یهو ترکیده شدم😐یه صلوات مهمونم میکنین؟ 

من چادری ام و قطعا ارایش با چادر هیچ همخونی نداره.من کلا ارایش نمیگنم چون پوستمو دوس دارم حیفم میاد خراب بشه از ی طرفم کرم ک میزنم انگار یکی دستشو گذاشته رو صورتم خفه میشم.خداروشکر قیافه خوبی دارم و نیازی ب ارایش ندارم

تیکر تولد یکسالگی دخترم💋👨‍👩‍👧
نه چه فامیلای خودم چه همسرم همه میگن وای خوشبحالت چقدر پوستت عالیه چیکار کردی؟ تغذیت چیه و.... همسرم ...

خوشا به حالت پس. فکر کنم از همون اول زیاد آرایش کنی بعد یه دغعه آرایش نکنی این چیز ها رو بگن که به من گفتن. شما رو همیشه همین طور دیدن. حتما به پوستت می رسی چی ها مصرف می کنی؟