2777
2789
عنوان

عجیب ترین حرفی ک تو نی نی سایت شنیدین چی بود🙂🤨🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 3536 بازدید | 152 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توامضاش زده  تعجب کردم گفتی درخاست بده بهت

منم ندیدم تا وقتی استارتر گفت

عجب مردای پیدا میشه 

فکر نکنم اصلا بشه بهشون گفت مرد😶

مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ... 

استارتر تاپیکتو قفل کن 

بعضی کاربرا برای خودت و اون آقا گذارش میزنن 

بیکاری.موج.میزنع#  

فمنیسم،،،دنبال برابری ،جهانی بهتر ، دنیایی که یه دختر بخاطر اینکه یه دختره آزادیشو ازش نگیرن !!! وقتی شب رفت بیرون از خونه بهش توهین نشه ، امنیت داشته باشه ،،، چه زن های ایرانی که به جای آواز خوندن مجبور نشدن سبزی پاک کنن چون فقط این جماعت معتقده صدای زن حروم و شنیدنش گناه ، زن باید تو خونه ظرف بشوره و سبزی پاک کنه :) ،،،وقتی تو بلاد کفر میرن مریخ و فیلمای درمورد پریودشون اسکار میگیره ، ما هنوز درگیر کیسه مشکی برای نوار بهداشتی هستیم :)))))طبق قانون ازدواج با دختر سیزده ساله هیچ‌ مشکلی نداره چون اونقدر بالغ شده که بتونه یک آدم دیگه رو هم به زندگی بیاره ، ولی همون دختر بالغ حق رای دادن،  گواهینامه داشتن ، بدون اجازه پدر از کشور خارج شدن ، حق مستقل شدن و حق به سرپرستی گرفتن یک فرزند رو نداره . ،،، این همون دنیاییه که یه عده تهی مغز ساختن ... اما میشه تغیبرش داد ... تغییر از من شروع میشه ، از تو شروع میشه، از ما شروع میشه ؛)
جریان این اقدس اولویه چیییییهههههههههههههههههههههههههه چرا همه اونو میگن؟ میشه یکی لطف کنه و به منم ...

عجیب ترینش امضای شماست...سلام؛ کاربر آقا هستم. هدف از عضویت بنده در این سایت : آشنایی با روحیات بانوان گرامی سرزمینم ایران .😑😑😑😂😂😂😂😂

بدم میاد ک اینجان ولی براخودشون خیلی خوبه چون خوب با خانما اشنا میشن

چ بد

ی چیزایی کلا ادم ندونه بهتره

قرار نیست هم جتس خودتو کانل بشناسی هم جنس مخالف رو😐

عجیب ترینش امضای شماست... سلام؛ کاربر آقا هستم. هدف از عضویت بنده در این سایت : آشنایی با روحیات بان ...

چه‌ امضای ماورالطبیعی ای!😅

مخلصیییم😁😅

سلام؛ کاربر آقا هستم. هدف از عضویت بنده در این سایت : آشنایی با روحیات بانوان گرامی سرزمینم ایران .
چ بد ی چیزایی کلا ادم ندونه بهتره قرار نیست هم جتس خودتو کانل بشناسی هم جنس مخالف رو😐

افرین دقیقا

پیخان با حیله های ما اشنا شن😂😂

بعد میان میگن برای شناخت بهتره روحیات خانم ها برای زندگیه بهتر 😐

افرین دقیقا پیخان با حیله های ما اشنا شن😂😂 بعد میان میگن برای شناخت بهتره روحیات خانم ها برای زن ...

همون اومده اون دختری ک باهاش ازدواج میکنه رو خون ب جگر کنه