گاهی به خواستن نیست وقتی قرار نباشد اتفاق بیوفتد حتی از دست سرنوشت هم کاری بر نمیاید گاهی کوه به کوه نه اما ادم به ادم میرسد کنار هم پیرشدن با کنار ایستادن و نگاه کردن و پیرشدن با یکی دیگه خیلی فرق دارد بی رحم ترین شکل ممکن در زندگی اینه یه نفر را توی خودت سرکوب کنی اه ای خدا چقدر سخت است زندگی در دنیای فانی ات مدارا کن با دل عاشقمان☺
همون اولین شاتی ک خوندم متوجه شدم چقدر توهینو،زخم، نادیده گرفته شدن تو وجودت دفنه که که دیگه نمیشه د ...
مرسی عزیزم من همچین ناراحتم نیستم حتی الانم اگ جدا میشم میدونم خدایی هس فرارتر از حد نیاز ک داره کمکم میکنه اما اینکه بعضیا میگن مثل کوچه بازاریا میحرفی به ادم برمیخوره از زنی ک تموم احساساتش مرده چه انتظاراتی میشه داشت اخه
گاهی به خواستن نیست وقتی قرار نباشد اتفاق بیوفتد حتی از دست سرنوشت هم کاری بر نمیاید گاهی کوه به کوه نه اما ادم به ادم میرسد کنار هم پیرشدن با کنار ایستادن و نگاه کردن و پیرشدن با یکی دیگه خیلی فرق دارد بی رحم ترین شکل ممکن در زندگی اینه یه نفر را توی خودت سرکوب کنی اه ای خدا چقدر سخت است زندگی در دنیای فانی ات مدارا کن با دل عاشقمان☺
اسی شوهرت ببخشیدا خیلی بیشرفه ک اون کارارو میکنه میهریتو تا اخرش بگیر
باید از سمت خدا معجزه نازل بشود... تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود تَنها شادیِه زِندِگیم اینِه کِه هیچکَس نِمیدونِه دَر چِه حَد غَـَمگینـَم :")🥀✨
باید از سمت خدا معجزه نازل بشود... تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود تَنها شادیِه زِندِگیم اینِه کِه هیچکَس نِمیدونِه دَر چِه حَد غَـَمگینـَم :")🥀✨
اسی شوهرت ببخشیدا خیلی بیشرفه ک اون کارارو میکنه میهریتو تا اخرش بگیر
راحت باش میگیرم ازش بعضی موقع از سرم میگذره یه تعداد زن جمع کنم بیوفتم تو خیابونا رو مردا استاتر کنیم😅