2777
2789

متنشو خودم نوشتم 

یک روز که حالم بی نهایت بد بود...

زیباترین هندسه زندگی اینه،پلی از امید بسازی بالاتر از دریای ناامیدی😍😍😍                                         ........لaدaن.........                                                                 ❤❤❤❤دوستتون دارم❤❤❤❤

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خیلیییی قشنگ بود به شخصه خیلی درونگرام واقعا تنهایی بیشتر زنده میمونم تا اینکه برم تو جمع

خداحافظ تا کنکور 1402😊 مطمئنم بعد پزشک شدنم دوباره میام این قول رو هم دارم توی امضام میدم 💪 پس قرار نیست زیر اش بزنم من به هدفام میرسم در هر دم بهش نزدیک تر میشوم از همین لحظه یعنی ساعته ۱۳:40روز ۱۵ مرداد ۱۴۰۰ میرم ولی اگه شیطون رفت توجلدم و زودتر اومدم هم بهم بگین زود برو درساتو بخونم😁بعضی اوقات شیطونی میکنم🤪 

حقیقت#  

زیباترین هندسه زندگی اینه،پلی از امید بسازی بالاتر از دریای ناامیدی😍😍😍                                         ........لaدaن.........                                                                 ❤❤❤❤دوستتون دارم❤❤❤❤
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز