2777
2789
عنوان

نامزدم گل خریده بعد انتظار داره...

| مشاهده متن کامل بحث + 1622 بازدید | 81 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چطور واکنش نشون ندادی؟ 

من هر وقت شوهرم. واسم. گل. میخره حتی اگه باهاش قهر باشم. کلی واکنش نشون میدم و. ذوق میکنم😐

وقتی شوهرت واست کادو میخره همون لحظه خودت رو خیلی هیجان زده نشون بده وگرنه کم. کم واسه کادو خریدن دیگه برات هیچ. ذوقی نداره و کم کم. از سرش میفته

🔴اتفاق های خوب سراغ کسی می آید ک صبر میکند...اماا اتفاق های بهتر سراغ کسی می اآید ک تلاش میکند..🔴
ی جور رفتار میکنه انگار شق القمر کرده  گل و همه میخرن شاخ غول تشکستی قهر میکنی😒

مردا وقتی گل میخرن ینی دارن میگن چقدر عاشقتن

فک کن اون لحظه واکنش نشون ندی!

تو ذوقش میخوره

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

شوهرمنم همینه اگه خرید کنه همون لحظه واکنش نشون ندم بدش میاد بعضی وقتا سریه میوه خریدن اینقدرذوق میکنم براش که خودم حالم ازخودم بهم میخوره اما درعوض خوشس میاد بیشتر میخره قلش همینه منم مجبورم😂

وزن اولیه ۷۴/قد۱۶۴/وزن هدف۶۰****من به خودم قول رسیدن دادم،من یک ملکه قوی هستم.×××

خب اول تشکر میکردی

تون براش گل ببر

در دنیایی که میتونی خیلیا باشی،خودت باش😉خوشحالی،یعنی اینکه جای انگشت خدا رو لپت باشه😝مَـטּ ؛ مُقَصِر تَریـטּ مُقَصِر اِشتِبآهآتِ زندِگیِ مَـטּ ” هَستَم ,, [!] ×🦋

مگه رفته گل خریده که شما ازش تشکر کنی میخاس نخره چه توقعاتی منت گل خریدنشو میذاره

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑