niliaaa مدیر عضویت: 1398/08/23 تعداد پست: 1589 عنوان لهجه شما چیه🧐 | مشاهده متن کامل بحث + 935 بازدید | 97 پست سلام دوستان لطفا هرکسی این جمله زیر رو به لهجه ی محلی خودش بنویسه. لطفا با حرکت گذاری باشه و بگین که لهجه ی کجاست. ممنونم هیچ کی مثل من تو رو دوست نداره 1400/03/12 | 16:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آرامشمk عضویت: 1400/02/12 تعداد پست: 4078 من خودم لرم عاشق لهجه لریم ،ولی بجز لهجه ی خودم عاااااااشق لهجه کورد و لک هستم تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔 قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده
بچه_فامیل عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 4304 هیچکَ مِثِه مه بِیْ تو دوست اینین بَعد ما بارون میباره عطر آزادی...🕊🖤
ملی_جووووون عضویت: 1400/01/29 تعداد پست: 3112 هیشکیم هشطو شده😂😂😂😂 😂😂😂جووون همشهری❤💃🏻 🐥🧸جییییییییغ جیییییییییغ جیییییییییغ.... چیه؟ چرااینجوری نگامیکنی؟ جیغ ندیدی ؟امضای خودمه دوســ دارم جیغ بزنم 🔪🏃♀️تاحالادیدین کسی هم سگ اخلاق باشه🐶هم شوخ طبع👻 ودرعین حال مغرور😌ومهربون وخجالتی؟....سلام اون منم✋🏻 منوبی موقع ازخواب بیدارمیکنین قابلیت استخدام توداعش دارم🔪💔☠️
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25643 پرچم مشهد بالاست از این تاپیک متوجه شدم بیشتر مشهدین🤓 فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
بانوسوسن عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 24794 هیچ کس مثل من تورودوست نداره شهرازصداپراست، 🗣 ولی ازسخن تهی،
آلماسي عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 8459 هیچ کسه وک من توی خوش گرک نیه دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
mina7۷سابق عضویت: 1400/01/28 تعداد پست: 2120 هچکس مثل من ترا دوست نداری چه در دل من ... چه در سر تو ... من از تو رسیدم به باور تو [(تو بودی و من )]
ملی_جووووون عضویت: 1400/01/29 تعداد پست: 3112 فدات شم دوستم 😘😘 قبونت بشم🥺😍❤ 🐥🧸جییییییییغ جیییییییییغ جیییییییییغ.... چیه؟ چرااینجوری نگامیکنی؟ جیغ ندیدی ؟امضای خودمه دوســ دارم جیغ بزنم 🔪🏃♀️تاحالادیدین کسی هم سگ اخلاق باشه🐶هم شوخ طبع👻 ودرعین حال مغرور😌ومهربون وخجالتی؟....سلام اون منم✋🏻 منوبی موقع ازخواب بیدارمیکنین قابلیت استخدام توداعش دارم🔪💔☠️