2777
2789
عنوان

چرا نی نی م تکون نمیخوره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 45 پست
ای وای پس واقعا نگرانیم الکی نیست شنبه میرم بهداشت صدای قلبشو چک کنه

ن نگران نباش هنوز کوچیک اصلا حرکت قبل ۳۰هفتگی مهم نیست که تازه بعد ۲۴هفته حرکاتش واضح میشه الان جنین اندازه یه لیمو تواون اب توقع نداشته باش لگداش حس کنی

عزیزم دکتر به یه خانمی گفت منم شنیدم.گفت نوشابه یا شکلات یا آبمیوه شیرین بخور اگر بازم تکون نخورد کرانچی آتشین بخور نداشتی یه چیز تند بخور

روزایی که الان توش دارم زندگی میکنم ، یه روزی آرزوم بودن...... یه روزی اسم کاربریم رو گذاشتم منتظر نینی تا یادم نره چقدر منتظرش هستم ....خدا لطف کرد و ۲۲شهریور ۱۴۰۰منو مادر کرد فرشته خوشگل من بدنیا اومد ...قبلا سه تا سقط داشتم و تنبلی تخمدان اگر سوالی در این مورد دارین خوشحال میشم کمکتون کنم دختر عزیزم برای تو می‌نویسم که بدونی چقدر خاطرت برای من عزیزه،که بدونی دنیا بدون تو چقدر کوچیک و بی فایدس...برای داشتن تو چه روزهایی که گریه کردم و تو غم نداشتن تو سوختم .ازخدا ممنونم که تو رو بهم داده جان مادر❤️ همیشه بخند و خوش باش عزیزکم دخترم و همسرم😍یه چیزی مثل خون تو رگهامین.....همونقدر حیاتی....همونقدر مهم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شاید بچت خیلیییی اروومه😍😂مامان من میگف تو توی شکمم بودی فک میکردم دوراز جون مردی اصن تکون نم ...

واقعا

کاشکی فقط یکم حس کنم تا خیالم راحت بشه بعدش هر چی میخواد اروم باشه و بخوابه

چیز شیرین میگن بخور ولی تند ن اولین چیزی که جنین بدش میاد غذاهای تند وفلفل

اره عزیزم می‌دونم .وقتی تکون نمیخوره باید بخوری تا از نگرانی بیرون بیای.دکتر سونوگرافی به یه خانمی گفت منم شنیدم ولی پیش اومده که گاهی غذای تند خوردم تکوناش بیشتر شده

روزایی که الان توش دارم زندگی میکنم ، یه روزی آرزوم بودن...... یه روزی اسم کاربریم رو گذاشتم منتظر نینی تا یادم نره چقدر منتظرش هستم ....خدا لطف کرد و ۲۲شهریور ۱۴۰۰منو مادر کرد فرشته خوشگل من بدنیا اومد ...قبلا سه تا سقط داشتم و تنبلی تخمدان اگر سوالی در این مورد دارین خوشحال میشم کمکتون کنم دختر عزیزم برای تو می‌نویسم که بدونی چقدر خاطرت برای من عزیزه،که بدونی دنیا بدون تو چقدر کوچیک و بی فایدس...برای داشتن تو چه روزهایی که گریه کردم و تو غم نداشتن تو سوختم .ازخدا ممنونم که تو رو بهم داده جان مادر❤️ همیشه بخند و خوش باش عزیزکم دخترم و همسرم😍یه چیزی مثل خون تو رگهامین.....همونقدر حیاتی....همونقدر مهم❤️
اره عزیزم می‌دونم .وقتی تکون نمیخوره باید بخوری تا از نگرانی بیرون بیای.دکتر سونوگرافی به یه خانمی گ ...

ن قرار نیست دائم تکون بخوره یه وقتایی اونم خسته میشه احتیاج به استراحت داره بهتره جای ازار دادن جنین بذارین خودش تکون بخوره اصلا تکونای الان مهم نیستن من ۳۵هفتمه یه وقتایی چندین ساعت تکون نمیخوره ولی بعدش که یکم غذا میخورم خودش شروع میکنه فقط فقط هفته های اخر حرکتش مهم که باید حداقل هر دوساعت چند حرکت داشته باشه 

واقعا کاشکی فقط یکم حس کنم تا خیالم راحت بشه بعدش هر چی میخواد اروم باشه و بخوابه

عزیزم دستت و بذار رو شکمت سوره توحید و 3 بار بخون ان‌شاالله که تکوناش و متوجه شی

هیچ کسی رو به مقام خدایی بالا نبر...میره اون بالا واست عذاب نازل می‌کنه!!

نگران نباش.دو سه روز دیگه تکون میخوره.

منم هفته ۱۴ کامل حس میکردمش یهو از ۱۵ تا ۱۸ تکون هیییچی نخورد باز ۲۰ دو سه روز بی حرکت شد.

هر هفته ای که واردش میشم دو سه روزی تکون نمیخوره باز خوب میشه.

الانم ۲۴ هفته و۴ روزم.سه روز پیش رو اصلا حرکت نداشت الان باز شروع کرده

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون