سلام عزیزان.یه چیزی از خدا میخوام ان شاء الله که اینبار خاسته مو عملی میکنه لطفا و خواهشن شمام برام دعا کنید چیزی که میخوام اتفاق بیفته زودتر ان شاء الله هرچی از خدا میخوای ن بهتون بده و ب مراد دلت ون برسین 🙏🙏🙏
با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔 تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی .... مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی. آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")
♡لادا هستم 🌱♡ 《یک دختر بور و چشم رنگی👱》 •♡•من خسته نیستم خود خستگیم•♡•{مامان کافی☕(coffee)🐶🐾} 《خب اول بگم که من گاهی وقتها که سوالی از من پرسیده میشه نمیتونم به راحتی جواب بدم یا اطلاعات کامل و ... بدم چون نام کاربریم اسم واقعیمه و این اسم کمه و من شناسایی میشم و از وقتی که اومدم سایت فهمیدم خیلیها اسم من و اصلا حتی یکبار هم نشنیدن ، تا الان بارها شناسایی شدم و چون کاربریم و دوست دارم نمیخوام کاربری جدید بزنم در مواقعی که بیکار بودم میومدم سایت و نمیدونستم نمیشه نام کاربری و تغییر داد و خب فکر نمیکردم از اطرافیانم کسی تو سایت باشه ولی خب بعضی ها گذری داشتن به سایت و من شناسایی شدم متاسفانه پس لطفا درک کنید و هجوم نیارید بهم که چرا جواب نمیدی یا یه چیزه دیگه میگی😑 به هرحال ممنون از درکتون🍒😊》
مثل همون افرادی ک ب همه دخترای نوجوون میگن خراب..در صورتیکه همشون اینجوری نیستن هرچند اکثریت جامعه باشن ولی نباید ب همه تعمیم داد.
داغ جووندیده ی پرپر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوونمرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤