2789
تورودیدم😍🥰 کی جوابمو داد؟🥺 

😍😍 فدات‌شم‌‌من 

خانمه☹️😂

دختر‌که‌باشی‌..!حتی‌اگه‌قرآن‌هم‌بخونی‌پشت‌سرت‌حرف‌میزنن‌ میگویند‌باخدا‌رابطه‌دارد..⁦(。◕‿◕。)➜⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی سخته ممکنه جا بزنه پسر خوبیه ولی دلش قرص  نیس

ینی باهاش خوشبخت نمیشم؟؟؟

Lifemusician،ابجی هروقت اومدی بهم پیام بده خیلی دلم برات تنگ شده 😊فکر نمیکردم انقد یهویی منو بزاری و بری ، ان شالله هرجا هستی سالم و شاد باشی 🥰
چی دیگه در مورد من حس میکنی؟

حاجتت ....یه روز گرم بعداظهر سه شنبه حسم رو ماه ربیعه ....آره تو وصال داری 

19:51:43❤ ۰۰/۰۳/۰۲  حریر کاغذی....برف روی شیروانی .....تاب مژگان سپید ....‌ میدانی ماندنی باشی یا رفتی  ، خیالی بی نظیر باشی یا رویایی شیرین مثل قند در دلم آب شدی شیرینیش از آن هایی است که حتی اگر روزی نمانی باز هم خاطره میشود و لبخند، از همان هایی که خودت میدانی ،تو رفیق روزهای زرد و صورتی من بودی و هستی....میخواهم بماند به یادگار  این حبه قند آب شده در دل. حتی اگر روزی رودابه تازه ای برای دلت یافتی که شیفته ی برف هایت🤍 برق چشمانت و دنیاییت شود  ...  این را بدان دلم  همیشه برایت خواهد  تپید   در همین حوالی تا ابد #دل_یار 💛
خود کم بینی ......دلت زود میلرزه .....تو روشنی داری  سه وعده دیگه مث شهریور خبر داری .....اسم ح ...

عزیزم خصوصیات ظاهری یا اخلاقی منم بگو 

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 
ینی باهاش خوشبخت نمیشم؟؟؟

ن فقط راهتون سخته همین 

19:51:43❤ ۰۰/۰۳/۰۲  حریر کاغذی....برف روی شیروانی .....تاب مژگان سپید ....‌ میدانی ماندنی باشی یا رفتی  ، خیالی بی نظیر باشی یا رویایی شیرین مثل قند در دلم آب شدی شیرینیش از آن هایی است که حتی اگر روزی نمانی باز هم خاطره میشود و لبخند، از همان هایی که خودت میدانی ،تو رفیق روزهای زرد و صورتی من بودی و هستی....میخواهم بماند به یادگار  این حبه قند آب شده در دل. حتی اگر روزی رودابه تازه ای برای دلت یافتی که شیفته ی برف هایت🤍 برق چشمانت و دنیاییت شود  ...  این را بدان دلم  همیشه برایت خواهد  تپید   در همین حوالی تا ابد #دل_یار 💛
ساده ای خیلی زیاد ...دست بی نمکی داری کسی خوبیاتو نمیبینه ....رو زندگیت حسرته ...زنی با حرف ز ......

منووووبگوووو چی‌میشه‌لطفا‌بگووووو

دختر‌که‌باشی‌..!حتی‌اگه‌قرآن‌هم‌بخونی‌پشت‌سرت‌حرف‌میزنن‌ میگویند‌باخدا‌رابطه‌دارد..⁦(。◕‿◕。)➜⁩
ن فقط راهتون سخته همین 

هعی خدا 😔

شانس منه دیگه ، مرسی گلم ❤

Lifemusician،ابجی هروقت اومدی بهم پیام بده خیلی دلم برات تنگ شده 😊فکر نمیکردم انقد یهویی منو بزاری و بری ، ان شالله هرجا هستی سالم و شاد باشی 🥰
تو اسمش د داره ....شکست .....خودت مو مشکی روی گردنت یا سینت خاله ....ترو با یه لباس سرخ میبینم کردی؟ ...

همه درستن  جز کورد

عالیییییییی گفتی

ایا جزء شاگردهای کلاس میشم ؟

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.
واسه منم بگو لطفا  عزیزم میدونی جنسیت بچم چیه؟شوهرم داره خودش خیانت میکنه یاراست میگه که گوشی ...

شوهرت راهنجات داره فقط رفیقاشو حذف کن دختره  روشن رو گونش یه نشونه 

خدانکنه🥰 کدوم؟ 🥴

❤️❤️ 

همین‌که‌ازش‌سوال‌پرسیدی‌الان😐😂