2777
2789

خوبه خداروشکر 

دوتا بچه دارم، رابطه م با شوهرم خوبه، (گاهی بحثمون میشه مثل همه) با خانواده شوهر هم تنش هایی داریم ک بیخیال... 

از اوضاع مالی راضی ام، مستاجریم و ماشین معمولی داریم 

ولی بنظرم خوب پیشرفت کردیم نسبت ب اوایل زندگیمون

راصی ام ب رضای خدا🥰

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوبه خداروشکر خودم و خانوادم سلامتیم ،شوهرمم آدم خوبیه وضع مالیمونم در حدی هست که گشنه نخوابیم ،بعد دو سه سال بارداری های ناموفق بالاخره خدا لطفشو شامل حالمون کرد و پارسال بهم یه دختر داد من و شوهرمم تقریباً تفاهم داریم ولی دعوایم نمک زندگیمونه😉

وای دیدین چی شد رمز عبورم یادم رفته با این گوشی خودش میومد ولی الان دارم گوشیو عوض میکنم تو اون نمیا ...

اشکال نداره وقتی بخوای دوباره بیای اون پایین کلمه عبور را فراموش کردم میزنی کمکت میکنه تا رمزت برگردونی

طلاق خون از رگ

منم راضی ام. البته بی دغدغه نیستیم. هر لحظه یه مساله ایی پیش میاد .... ولی الان که خواستم به این سوالت جواب بدم دیدم تو یه کلمه بخوام خلاصه کنم زندگی ام خوبه خداروشکر. تنش و بحث گاهی هست. مشکل مالی به اون صورت نیست ولی خب داریم تلاش میکنیم دیگه. سلامتی هم که کم و بیش هست . خوبه دیگه. 

یه خانم مستقل و قوی