2777
2789

به این شماره تو واتساپ# پیام بدین ۰۹۹۱۷۱۸۱۳۷۹ 

تا قبل از خرید مشاوره ببینید و  بهتون مدرک بدن ک محصولات تاثیر داره و کاملا گیاهی هست 

فقط لطفا الکی مزاحم نشید اگه واقعا نیاز به مشاوره دارین پیام بدین

محصولات تضمینی هستن

ببین عزیزم پارابن کلا یه محصول آسیب رسان هستش و مشکل میرسونه به مو و ژل صورت هم من برای شما ژل فیس ب ...

به نظرتون عوضش کنم یا نپاستفاده کنم تا محصول بهتر بگیرم ؟ هزینه کردم راستش و نمیشه پس بدم 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرتون عوضش کنم یا نپاستفاده کنم تا محصول بهتر بگیرم ؟ هزینه کردم راستش و نمیشه پس بدم 

ببین من میگم اصلا استفاده نکن حالا با خودت ولی خیلی ضرر داره اگه دلت میخواد میتونی از محصولات ما استفاده کنی ک تضمینی هست 

من اومدم     گفتی بیا     مو فرفری غزل سازم

برای اینکه موهاتون صاف و لخت بشه از ماسک موی هلث نوشن رو استفاده کنید در عرض۲ دقیقه کراتینع میشه هر مشاوره ای خواستین واتساپ# در خدمتم ۰۹۹۱۷۱۸۱۳۷۹ 

عزیزان برای اینکه من بخوام محصولی رو به شما معرفی کنم باید یه سری سوال از شما بپرسم همینطوری که نمیشه من بگم اینو بزن اونو بزن خوب میشی بیاین واتساپ# مشکلتون رو بگین انشاالله برطرف میشه ۰۹۹۱۷۱۸۱۳۷۹

صورتم جدیدا جوش زیر پوستی میزنه وقرمزمیشه باید چیکارکنم ؟یه قرصی چیزی هم برای بلند شدن مو بهم بگو ممنون برای سیاهی زیرچشم چی خوبع 

من تو بدترین شرایط زندگیم تنها بودم منت بودنت نزار سرم. ❤️پسرم تمام زندگیمه ❤️🩶 من هنوز امیدوارم 💔