چخیدتی مدیر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 36 عنوان رفع انواع مشکلات پوست و مو مانند جوش صورت لک کک و مک ریزش مو | مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 28 پست سلام من مشاوره پوست و مو هستم مشکلتون رو بگید تا با هم حلش کنیم 1400/03/12 | 11:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چخیدتی مدیر استارتر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 36 به این شماره تو واتساپ# پیام بدین ۰۹۹۱۷۱۸۱۳۷۹ تا قبل از خرید مشاوره ببینید و بهتون مدرک بدن ک محصولات تاثیر داره و کاملا گیاهی هست فقط لطفا الکی مزاحم نشید اگه واقعا نیاز به مشاوره دارین پیام بدینمحصولات تضمینی هستن
shahrzad5267 عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 17432 ببین عزیزم پارابن کلا یه محصول آسیب رسان هستش و مشکل میرسونه به مو و ژل صورت هم من برای شما ژل فیس ب ... به نظرتون عوضش کنم یا نپاستفاده کنم تا محصول بهتر بگیرم ؟ هزینه کردم راستش و نمیشه پس بدم بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
چخیدتی مدیر استارتر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 36 پوست سر چرب و شوره ساقه مو وز وفر و خشک بسیار کم اب پوست مختلط.اکنه و جوش زیر پوستی دارم.دور چشم و ... بیاین واساپ راه حلش رو بگم کاملا خوب میشین
چخیدتی مدیر استارتر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 36 بعد شیر دهی موها خیلی ریخت الانم میریزه میتونم جلوشو بگیرم؟ بله که میشه حتی میتونید رویش مجدد هم داشته باشین وات ساپ در خدمتم ۰۹۹۱۷۱۸۱۳۷۹
چخیدتی مدیر استارتر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 36 من از مو خوره خیلی بدم میاد مو خوره م ندارم ولی چیکار کنم هیچ وقت موخوره نگیرم؟ عزیزم ماسک مو هلث نوشن برات عالیه میتونی بیای وای ام اونجا بهتر میتونم مشاوره بدم
چخیدتی مدیر استارتر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 36 به نظرتون عوضش کنم یا نپاستفاده کنم تا محصول بهتر بگیرم ؟ هزینه کردم راستش و نمیشه پس بدم ببین من میگم اصلا استفاده نکن حالا با خودت ولی خیلی ضرر داره اگه دلت میخواد میتونی از محصولات ما استفاده کنی ک تضمینی هست
چخیدتی مدیر استارتر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 36 من اومدم گفتی بیا مو فرفری غزل سازم برای اینکه موهاتون صاف و لخت بشه از ماسک موی هلث نوشن رو استفاده کنید در عرض۲ دقیقه کراتینع میشه هر مشاوره ای خواستین واتساپ# در خدمتم ۰۹۹۱۷۱۸۱۳۷۹
چخیدتی مدیر استارتر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 36 عزیزان برای اینکه من بخوام محصولی رو به شما معرفی کنم باید یه سری سوال از شما بپرسم همینطوری که نمیشه من بگم اینو بزن اونو بزن خوب میشی بیاین واتساپ# مشکلتون رو بگین انشاالله برطرف میشه ۰۹۹۱۷۱۸۱۳۷۹
sinderlla عضویت: 1399/11/26 تعداد پست: 370 سلام من موهام به شدت میریزه ازمایش تیروئید و هورمونم دا تا حالا دوبار کلی هزینه کردم ولی فایده داره موهام چربه و میخواره
seviiiin25 عضویت: 1399/03/29 تعداد پست: 2605 صورتم جدیدا جوش زیر پوستی میزنه وقرمزمیشه باید چیکارکنم ؟یه قرصی چیزی هم برای بلند شدن مو بهم بگو ممنون برای سیاهی زیرچشم چی خوبع من تو بدترین شرایط زندگیم تنها بودم منت بودنت نزار سرم. ❤️پسرم تمام زندگیمه ❤️🩶 من هنوز امیدوارم 💔
چخیدتی مدیر استارتر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 36 صورتم جدیدا جوش زیر پوستی میزنه وقرمزمیشه باید چیکارکنم ؟یه قرصی چیزی هم برای بلند شدن مو بهم بگو مم ... سلام واتساپ# در خدمتم اونجا بهتر میتونم مشاوره بدم ۰۹۹۱۷۱۸۱۳۷۹
چخیدتی مدیر استارتر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 36 سلام من موهام به شدت میریزه ازمایش تیروئید و هورمونم دا تا حالا دوبار کلی هزینه کردم ولی فایده داره ... سلام واتساپ# پیام بدین حتما حل میشه
چخیدتی مدیر استارتر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 36 بیاین واتساپ# من بهتون قول میدم مشکلتون حل بشهتا کی میخواین اینهمه پول الکی خرج کنید بیاین وات چیزی ک از شما کم نمیشه اگه خوب نبود فوقش میگین نمیخوام ☺
fereshtejazbb عضویت: 1399/06/05 تعداد پست: 22856 به این شماره تو واتساپ# پیام بدین ۰۹۹۱۷۱۸۱۳۷۹ تا قبل از خرید مشاوره ببینید و بهتون م ... حداقل دوتا راهتمایی میکردینهدفتون فقط تبلیغات و فروشه