2777
2789
عنوان

بیایین شخصیت و اخلاق یا تیپ یا هر چی شوهر آیندمو حدس بزنین😊🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 28 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اها  انشالله همینطوری دلت میخواد یکی بیاد

مرسی گلم 😍😍ولی تا الان هیچکدوم از خواستگارم به دلم ننشست🤕

با اين شرايط و زندگی كه ما داريم زندگیمون بيشتر فاکچری تا لاکچری    
خوبه بگیم مو سیخ سیخی دماغ عملی تیتیش مامانی؟!😐 یا همون اصغر سگ سیبیل خودمون بهتره؟😐🙄

اصغر نه همون تیتیش مامانی 😂👌🏻

با اين شرايط و زندگی كه ما داريم زندگیمون بيشتر فاکچری تا لاکچری    
پولدار جنتلمن یکمی زود رنج ولی بهت اهمیت میده 🙂👌🏻😂

جون که بشه 🤭 خخخ ما و اینوشانسا عجبا دختر زیبا عجبا 

19:51:43❤ ۰۰/۰۳/۰۲  حریر کاغذی....برف روی شیروانی .....تاب مژگان سپید ....‌ میدانی ماندنی باشی یا رفتی  ، خیالی بی نظیر باشی یا رویایی شیرین مثل قند در دلم آب شدی شیرینیش از آن هایی است که حتی اگر روزی نمانی باز هم خاطره میشود و لبخند، از همان هایی که خودت میدانی ،تو رفیق روزهای زرد و صورتی من بودی و هستی....میخواهم بماند به یادگار  این حبه قند آب شده در دل. حتی اگر روزی رودابه تازه ای برای دلت یافتی که شیفته ی برف هایت🤍 برق چشمانت و دنیاییت شود  ...  این را بدان دلم  همیشه برایت خواهد  تپید   در همین حوالی تا ابد #دل_یار 💛
شوهر تو مهربون جذاب یکم عصبی و ریش داره و پر مو😂😐 شوخی!# فاااااان#  

🤣

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
منو بگین

شوهر پزو ..پزو ...خیلی به خودش  نمیرسه ولی ادا زیاد داره ولخرج ..شوخ ازون حرص درارا ...ته ریش میزاره گاهی عاشق قیمه و قورمس ....وقتی دلش برات تنگ بشه کم حرف میشه ....اهل رفیق بیرون ...ولی کارشم خوبه خلاصه خوبه ماه دامادت 🤭🤭🤭

19:51:43❤ ۰۰/۰۳/۰۲  حریر کاغذی....برف روی شیروانی .....تاب مژگان سپید ....‌ میدانی ماندنی باشی یا رفتی  ، خیالی بی نظیر باشی یا رویایی شیرین مثل قند در دلم آب شدی شیرینیش از آن هایی است که حتی اگر روزی نمانی باز هم خاطره میشود و لبخند، از همان هایی که خودت میدانی ،تو رفیق روزهای زرد و صورتی من بودی و هستی....میخواهم بماند به یادگار  این حبه قند آب شده در دل. حتی اگر روزی رودابه تازه ای برای دلت یافتی که شیفته ی برف هایت🤍 برق چشمانت و دنیاییت شود  ...  این را بدان دلم  همیشه برایت خواهد  تپید   در همین حوالی تا ابد #دل_یار 💛

میگم اسی اینجور تاپیکا شب شلوغ میشه اونموقع بزار حتی یبار یک شب بروز بشه چند تا کامنت میخوره 

شوهر منو حدس بزن ببینم درست میزنی يا نه😂

قد بلند ته ریش ...شکر قهوه ای ....مهربون زودرنج زود جوش ..عاشق ...نیمه ولخرج اهل خوشگذرونی