2777
2789

این تبلیغای نی نی سایت رو گذاشتن دستمون بخوره بهشون ده تا صفحه بی خود باز بشه

یا که با ۷۰ درصد تخفیف میخوان اجناسشونو بفروشم ولی به خدا ۹۹ درصد تخفیفم بذاری من یکی پول خریدشو ندارم

نظر شما چیه؟

کاملا موافقم ن به تبلیغات 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ازین تبلیغات متنفرم😑😕

اصلا تبلیغی که به جا باشه به موقع باشه ادمو جذاب میکنه

بخدا که هیچ من نمیخدنم ببینم چیو داره تبلیغ میکنه

هی دستم‌میخوره واسم صفحه میاد

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧

بچه هاتوقسمت تنظیمات گوگل تبلیغاتولغوکنین دیگه نمیان

سه چارع صب                                                         فقط منو اروم میکرد                                                  چشای تو:)

تبلیغات امروز خیلی باحاله

میگه منم دقیقا همین مشکل رو داشتم دکتر ساینا حلش کرد  

بیا بریم مشکلون رو به دکتر ساینا بگیم حل کنه  

سلام  پیج کاری من @ORIF-SHOP-YAZD    ممنون میشم فالو و حمایت کنین  

adguard نصب کنید دیگه نمیبینید

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩