2777
2789
عنوان

زن املاکی

594 بازدید | 42 پست

میخوام با یه شماره دیگه ب خانومی ک یه هفته س با شوهرم راچب خونه در ارتباطه پیام بدم بگم کمتر با مرد متاهل لاس بزن کوری زنش وایستاده! چون خونه رو داریم میفروشیم با مشاور املاک یه خانومی هس ک شوهرم درارتباطه راجب مشتری اوردن اینا ! یعنی حرصم گرفته بدهااا!!!! اومد خونمون مامان بابام بودن فکر کرده من خواهره شوهرمم 

خدا هست ❤کار ما یعنی خوبی و بدی ها به خود انسان برمیگرده💛 تو دلیم ،عاشقتم همه وجودم❤❤❤

بخاطر پورسانته ب دل نگیر

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا ب شوهرت نمیگی ک اذیت میشی؟ 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

لاس زدن نیست گلم کارشه 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
خودتو کنترل کن...لاس چیه! یعنی شما اگر بودی و مرد املاکی بهت پیام میداد داشتین لاس میزدین!؟

نه نه! بد حرف زدن منظورمه، زنگ زده شوهرم میگه من تازه از سرکار اومدم مشتری نیارید،میگه ای جانم اخی خسته نبااااشی

خدا هست ❤کار ما یعنی خوبی و بدی ها به خود انسان برمیگرده💛 تو دلیم ،عاشقتم همه وجودم❤❤❤

دراین گونه مواقع باید با همسرت صحبت کنی نه یه زن غریبه

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

اصلا اعتماد تو ایران موووووووووووووووج میزنه الحمدلله😂

♥️🥺زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟   

دیگه باید کارزار اکثر_مردها_لاشی#  

ان رو ول کنم و بگم: بیشتر-زنها-لاس# و ان  

دعا های شما میگیره واقعا.دعا کنین یه داماد قد بلند و پولدار و وفادار و مهربون نصیب مامانم بشه:)در مورد مقاله نویسی سوالی داشتید میتونید بپرسید:)
چقد حساسِ الكي شما

بد حرف زدن منظورمه، زنگ زده شوهرم میگه من تازه از سرکار اومدم مشتری نیارید،میگه ای جانم اخی خسته نبااااشی

اصلا اعتماد تو ایران موووووووووووووووج میزنه الحمدلله😂

بد حرف زدن منظورمه، زنگ زده شوهرم میگه من تازه از سرکار اومدم مشتری نیارید،میگه ای جانم اخی خسته نبااااشی

به همسرت بگو یا خونه رو بزاره املاک دیگه ،یا شما امور رو دنبال کن واز این به بعد با این خانم حرف بزن 

اگه اروم بگی وهمسرت متوجه شه ناراحتی از این موضوع خب یکی از این دو کار رو انجام میده دیگه