2777
2789
منم داستم واسه منم دعاکن حامله سم زود ببخشید بعدسقط چند ماه طول کشید حامله شی

من ۸ ماه بعد اقدام 

ماه اول اقدام بودم

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه ها کسی رو دیدین که بیبی چکش بعد دو سه ساعت خط خیلی کمرنگ بندازه و باردار باشه؟ میدونم معتبر نیست ...

بله من دیدم و باردار بوده 

واقعا مرسی🙏 برام دعا کنید اگه بچه ای هست برام بمونه خدا نینیه گل شما سالم به دستتون بده.. الهی آمین ...

انشاالله که بارداری عزیزم 

ممنون از دعای قشنگت 🙏🙏🙏

حتما عزیزم انشاالله بزودی خبر بارداری بدی 

مبارکههه عزیزم

علائمت چی بود؟؟

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
مبارکههه عزیزم علائمت چی بود؟؟

ممنون عشقم 

همش،احساس میکنم میخوام الان پری بشم و سینه درد دارم معدمم ترش میکنه 

سلام عزیزم خوبی خیلی بهت تبریک میگم انشالله به سلامتی به دنیا بیاریش .یه سوال داشتم  بعد بارداری خارج رحمت یه بار سقط کردی و الان دوباره بارداری چون منم شرایط تورو داشتم پرسیدم 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
بیشتر ببینید
سلام عزیزم خوبی خیلی بهت تبریک میگم انشالله به سلامتی به دنیا بیاریش .یه سوال داشتم  بعد باردار ...

ممنون عزیزم انشاالله 

بله بعد از بارداری خارج از رحم دوباره باردار شدم و سقط شد