2777
2789
عنوان

سوال پیچیده

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 49 پست
بپرسه....آدما ک میمیرن یا میرن جهنم یا بهشت..خب!حالا وقتی حیوونا میمیرن روحشون کجا میرهههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ...

من شنیدم حیوونا زندگیشون پایان پیدا میکنه بجز چندتا حیوون که بهشتی و جهنمی هستن الان یادم نیست کدومان

خدایا مراقب آدمهای خوب زندگیم باش...

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من شنیدم حیوونا زندگیشون پایان پیدا میکنه بجز چندتا حیوون که بهشتی و جهنمی هستن الان یادم نیست کدوما ...

عهههه چ جالب

میشه ازتون بخوام برای اینکه اتفاقای خوب تو زندگیم بیفته و معجزه بشه ...یه صلواات...بفرستین؟☺
بپرسه....آدما ک میمیرن یا میرن جهنم یا بهشت..خب!حالا وقتی حیوونا میمیرن روحشون کجا میرهههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ...

حیوونا که معصومن و بی گناه، معلومه که میرن بهشت

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

عهههه چ جالب

اره دیگه چون اونا قدرت عقل و اختیار ندارن که دیگه میمیرن تموم میشن.کاش آدما هم همینجور بودن والا واسه ما بدبخت بیچاره ها اون دنیا هم سخته

خدایا مراقب آدمهای خوب زندگیم باش...
حیوونا که معصومن و بی گناه، معلومه که میرن بهشت

یعنی با انسانهای بهشتی یه جا میرن؟؟؟یعنی وقتی کنارت ی حوری نشسته و داری عسل و ....میخوری ممکنه ی گوسفند از جلوت رد بشه؟

میشه ازتون بخوام برای اینکه اتفاقای خوب تو زندگیم بیفته و معجزه بشه ...یه صلواات...بفرستین؟☺
اره دیگه چون اونا قدرت عقل و اختیار ندارن که دیگه میمیرن تموم میشن.کاش آدما هم همینجور بودن والا واس ...

موافثممم

خر بلعم باعورا شتر حضرت صالح سگ اصحاب کهف اسب امام حسین و یکی دیگه

ممنوووون..خیلی وقت بود برام سوال بود

یعنی با انسانهای بهشتی یه جا میرن؟؟؟یعنی وقتی کنارت ی حوری نشسته و داری عسل و ....میخوری ممکنه ی گوس ...

😅😅😅 یعنی از حیوونا بدت میاد؟؟

چه اشکال داره؟؟

من حیوونا رو که میبینم حس خاصی دارم اینکه یه موجود بی گناه و پاک روبرومه یه حس خییییلی خوبه بهم آرامشی میده که واقعا غریبه.

اگه اگه اگه یه نیم ساعتی هم پام برسه به بهشت، دلم میخواد حتما حیوانات هم باشن اونجا😃😃🌺🌺🌺 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

خر بلعم باعورا شتر حضرت صالح سگ اصحاب کهف اسب امام حسین و یکی دیگه

حیوانات دیگه چیشون کمتره؟؟ جز اینکه این مواردی که شما گفتین توی شرایط خاص بوده ن، که اونم کار خدا بوده.

بنظرم انصاف نیست اونا برن بهشت و بقیه نه 🤔🤔🤔

حیوانات دیگه چیشون کمتره؟؟ جز اینکه توی شرایط خاص بوده ن، که اونم کار خدا بوده. بنظرم انصاف نیست او ...

آدم عدالت خدا رو بهش علم نداره

الحمدالله رب العالمین

یعنی خدا تمام موجودات حتی سنگ ها رو پرورش میده

اینها هم پرورش یافته بودند و میفهمیدند

همه اینها بابت دفاع از حق مرده اند