2777
2789
عنوان

دوستم به شوهرش مشکوکه

375 بازدید | 20 پست

دوستم بهم پیام داد که شوهرش امشب خیلی سرش تو گوشی بود و هیچوقت انقدر گوشی برنمیداشت البتع اول باهم دعواشون میشه بعد شوهرش میره سراغ گوشیش

دوستم هرکار میکرد توجه نمیکرد بهش اخرش ک رفت بقلش نشست شوهرش گوشیو چرخونده طوری ک دوستم نبینه 

دوستم میگه شوهرش شبا زود میخوابه ولی امشب تا ۱ بیدار موند و تو یه گروه بود

موقع خواب دوستم با ناراحتی ازش پرسیده چیکار داشته میکرده شوهرشم گفتع تو گروه درسی داشتیم پیام میدادیم و یخوردشو تعریف کرده دوستمم خیالش راحت شده 

حالا موقع خواب گوشی شوهرشو برمیداره به قصد چک کردن دیده ک رو تلگرامش رمز گذاشته سه بار رمزو اشتباه زده و این گوشی اژیر کشید که شوهرش از خواب بیدار شده و با عصبانیت گوشیو خاموش کرده و خوابیده

دوستمم عصبی شده گفتع چرا رمز گذاشتی بعد شوهرش گفته برای اینکه کسی فضولی نکنه(دوستم خیلی گوشیه شوهرشو چک میکنه)

اینم عصبی شده گفته معلوم نیس چه غلطی میکنی و من باید گوشیتو چک کنم و ازینجور حرفا شوهرشم گفت فردا که گوشیتو چک کردم میفهمی بعدشم خوابیده

دوستمم از شدت ناراحتی بهم پیام داده ک چیکار کنم

منم نمیدونم واقعا بنظرتون نیازه که مشکوک بشه بهش؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه دوست  لوس بی خودی داری

شوهرش کاملا عادی هست قهر بودن دیگه از رو بیکاری رفته  گروه  چت کنه از رو لج بازی گوشی قایم کرده تا صفحه شو نبینه

دوستت چقدر بچه بوده  نصب شب رفته  رو گوشی تازه  زده  آژیر شم فعال کرده

سلام  میخاستم  بگم من ۶ساله اینجاعضو هستم  و این کاربری هفتمم هست😎بقیه کاربری هام بخاطر بعضی از مساعل تعلیق شد *چندتاشم  خودم تعلیق کردم خودمم معرفی نمیکنم 💙چون اکثرتون منو میشناسین 😊باز نمیخام دشمن تراشی بشه  خلاصه خاک خورده ای سایتم  ✋ از ۸سال پیش کاربر خاموش بودم  (و یه نصیحت برای شماها دارم طبق تجربیات من در این چندین سال  هیچ چیز اینجا باور نکنین اعصاب خودتونو خورد نکنین  زندگی تونو رو بخاطر حرفای بقیه خراب نکنین از کسی مشورت نگیرین اینجا اصلا  چون چیزی جز پشیمونی نصیب تون نمیشه  لطفا وقتی  تحت تاثیر حرفای کاربرای اینجا قرار گرفتین کاری انجام ندین 😑-دل کسی نشکنین اینجا  دو روز دنیا ارزش هیچی نداره این سایت که  در مقابل دنیا که زره ای نیست) اینجا پر از ادمای جور وا جور ۹۰در صد شونم به درد نمیخورن😂  ولی  اون ۱۰درصد باقی مونده  خیلی خانوم های گلی هستن  امید وارم وقتی وارد سایت میشین اون ۹۰درصد جلو چشم تون نباشن😂  (البته محاله  این اتفاق  پس مجبور به تحمل هستین😁)شما به خانومی خودتون ببخشین شون
و اینم بگم که دوستمم الان بهم گفت برنامه قفل نصب کردم رو گوشیم 

عزیزم به دوستت بگو اگر برنامه مخفی نیست برنامه رو پاک کنه قفل میره

زیر گروه بنفش 💫💜وزن شروع 64هدف50💛🌻✨   تاپیک مانکن های زیبا😎🙌

بنظرم بهش پیام نده فردا اینا دعوا شون میشه پیامات ریکاوری میکنن میگه ت  به زنش خط دادی برات بد میشه

اگه میخای راهنماییش کنی بگو با شوهرت خوب باش پنج شیش روز فک کنه فراموش کردی 

بعد دوباره گوشیش چک کن

بعدم اینارو تلفنی بگو تو پیام هیچوق ننویس

برای قبولیم توی کنکور 1400 یه صلوات میفرستین ممنون😍