2777
2789
عنوان

زمین به آسمون میومد من به ... برسم؟

536 بازدید | 21 پست

خدایا شکرت... من بنده بی‌طاقتتم. چی میشه اگ ورقو به دل من بچرخونی عاشق و دلتنگ من بشه بیاد سمتم با پشیمونی السااعه... کم جون نکندم برا عشق... چیزی ک میدونم نباید براش تلاش کرد... ولی حتی برااینم تلاش کردم... خدایا بحرمت حوض اشکی ک ریختم حاجتمو روا کن... اسم اعظم تو چیه جز دل شکسته و پاره‌پاره... دلپاره‌ترینم... حاضرم بهم بدی جیزیو ک میخوام، بعد خووووب که ی روز ذوووقشو کردم جونمو بگیری... ولی بده... 

لطفا فقط انرژی مثبت بدید مهربونا . حرف از صلاح و قسمت و حکمت ممنوع لطفا. 

اگ دعا معحزه برا محبت و بازگشت کسی بلده بگه . موثر به تا آآخر عمرم دعاش میکنم 

یا_امام_رضا# حاجت دلمو بده...

خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که داریم و حواسمون نیست... میشه از خدا بخواین حاجت دلمو بده ؟ خیییلی ساله میخوامش... ❤❤
ان شاءالله هرچی خیرته عزیزم💙💙

همچنین... ❤❤

خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که داریم و حواسمون نیست... میشه از خدا بخواین حاجت دلمو بده ؟ خیییلی ساله میخوامش... ❤❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای ت رو خدا التماست میکنم چیزی رو ب زور از خدا نخواه. من اینکارا کردم ب همون خدا قسم بدبخت شدم 

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 
بعصی وقتا دلم میخواد ی نفر این جوری دیوانه وار عاشقم باشه 😐ولی متاسفانه وسط ی مشت عوضی آفتاب پرست&n ...

دلم میخواد دنیا رو تو دستام مچاله کنم انقد بیرحمه... من لیاقتشو دارم... لیاقت ی عشق بینظیر رو... کاش خدا تو تیم من بود... اونوقت منم به مراد دلم میرسیدم... 

بهترینا تصیبت 

وای ت رو خدا التماست میکنم چیزی رو ب زور از خدا نخواه. من اینکارا کردم ب همون خدا قسم بدبخت شدم  ...

دیگه چه بدبختی میمونه وقتی میگم بذار ی روز لذتشوو ببرم ولی آخر همون روز جونمو بگیر ازم. ولی بده.......‌ 

برات اتفاقات خوب و حال خوب آرزو میکنم... 

عزیزم میدونم چی میکشی ، منم حاجتم مثل توعه اینکه عشقم بزودی برگرده چندتا دعا هست برای محبت میفرستم ...

مرسی عزیزم.. چعجب ی نفر فهمید... کجا میفرستی گلم 

نماز آیه الکرسی برای تسخیر قلب

اگر دوست دارید که محبت کسی را جلب خودتان بکنید در شب جمعه دو رکعت نماز به صورت زیر بخوانید:

در هر رکعت بعد از سوره حمد یک بار آیه الکرسی و 11 مرتبه سوره توحید را بخوانید

وقتی که نمازتان تمام شد 7 بار بگویید:

«يا مقلب القلوب و الأبصار إقلب قلب فلان بمحبتى انك على كل شي قدير»

(به جای فلان، اسم شخص مورد نظرتان را بگویید)

🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

14مرتبه دعای نادعلی کبیر در شب جمعه

🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

سوره مزمل برای محبت ، هرروز بخون

🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

دعا کن که خدا صلاح و خوشبختی شمارو باهم قرار بده ، شمارو به عنوان همسر تو سرنوشتتون قرار بده

ان‌شالله حاجت روا بشی و به عشقت برسی

لطف میکنی یه صلوات برای رسیدن به حاجتم بفرستی⚘
دلم میخواد دنیا رو تو دستام مچاله کنم انقد بیرحمه... من لیاقتشو دارم... لیاقت ی عشق بینظیر رو... کاش ...

ببین نمیخوام ناامیدت کنم ولی عشق ی جورایی تاوانه زندگیه هرچقدر چیزی رو بخوایی بیشتر ازش دور میشی کاملا ثابت شدست من جایه شما بودم وقتم و جوانی ام رو ب پایه کسی ک دوستم نداره نمیزاشتم 

خوشبخت و موفق باشید 

نماز آیه الکرسی برای تسخیر قلب اگر دوست دارید که محبت کسی را جلب خودتان بکنید در شب جمعه دو رکعت ...

خیلی ممنونم... ان‌شاالله عشقت بیاد الساااعه کلی ذوق کنی... برا خودم ذوقمرگ شدنم راضیم... ذوقشو کنم بعد بمیرم... 

ی کوچولو نصیحت کنم؟!

اگ نمیخوای بگی عمرتو حروم نکن یا به فکر صلاح قسمت حکمت و اینا باشو حرف منفی نمیزنی بگو . وگرنه نگو