2777
2789
عنوان

اسم این چیه 🤔🤔🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 20 پست

اسمشو یادم رفته منم ازش دارم نمیدونم پیتوس بود یا چیزی تو همین مایه ها

زنی از دیار لکستان😍😍😍//شو روژ،همنشین آه سردم//طبیبی نی بنیه مرحم ودردم//طبیب لش بیمارم تونی تو//بیا تا چوی اوسه آزا بگردم//
پتوس نیست؟

نه پتوس بغلیشه 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ممنون دلبندم گله رو گفتم 

من در همون حد بلدم🤣🤪

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
اسمشو یادم رفته منم ازش دارم نمیدونم پیتوس بود یا چیزی تو همین مایه ها

من خیلی گل دارم اسم نصفشون رو بلد نیستم 😁😁🤣😂🤣😁

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   
من خیلی گل دارم اسم نصفشون رو بلد نیستم 😁😁🤣😂🤣😁

منم کلی اینجا عکسشون گذاشتم تقریبا اسم نصفشونو یاد گرفتم

زنی از دیار لکستان😍😍😍//شو روژ،همنشین آه سردم//طبیبی نی بنیه مرحم ودردم//طبیب لش بیمارم تونی تو//بیا تا چوی اوسه آزا بگردم//
سینگونیوم

ممنون عزیزم 🥰