dddelaram مدیر عضویت: 1399/08/17 تعداد پست: 371 عنوان چگونه قدمان بلند شود | مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 38 پست شونزده سالمه و قدم صد و شصت توی والیبال این قد خیلی کمهچیکار کنم تا تابستون ده سانت اضافه کنم؟؟با دکتر؟بارفیکس؟هنوز سنم کمه قدم میتونه بلند بشه.... 1400/03/11 | 23:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dddelaram مدیر استارتر عضویت: 1399/08/17 تعداد پست: 371 به نظرم قد ۱۶۰ خیلی خوبه که درگیر نکن خودت برای بعضی چیزا الان دکتر بری همین میشه برای حالت عادی عالیهولی من والیبال کار کنم توی استعدادیابی قبول نمیشم قدم باید ۱۷۸ باشهکه فک نمیکنم بشه اونقد رشد کرد
mon_tazer عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 1535 شما والیبالیستی؟ منم اجیل و لبنیات زیاد میخورم ولی تا حالا تاثیری نداشته دکتر طب سنتی چیکار میتونه ... نه اما یه زمان به صورت جدی دنبال میکردم الان فقط فیتنسطی سنتی میدونم که بعضا یه نوع حجامت یا طب سوزنی دارن که باعث افزایش قد و همینطور دستور غذایی بی ضرر میدناگه بیشتر دوست داری بیا خصوصی گلم آقا هستم.
delnaz24 عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 1678 برای حالت عادی عالیه ولی من والیبال کار کنم توی استعدادیابی قبول نمیشم قدم باید ۱۷۸ باشه که ف ... یا ابوالفضل برای یه دختر والا قد منم اون قدر نیست همه بهم میگن ایفل و اینا تو والیبال افراد قد عادی بازی میکنن که چه عجیباصلا کسی با این قد داریم دختر؟
dddelaram مدیر استارتر عضویت: 1399/08/17 تعداد پست: 371 نه اما یه زمان به صورت جدی دنبال میکردم الان فقط فیتنس طی سنتی میدونم که بعضا یه نوع حجامت یا طب سو ... ریکوعست دادم قبول کن لطفا
dddelaram مدیر استارتر عضویت: 1399/08/17 تعداد پست: 371 یا ابوالفضل برای یه دختر والا قد منم اون قدر نیست همه بهم میگن ایفل و اینا تو والیبال افراد ق ... ارهبازیکنای تیممون قدشون۱۸۰ یک سال از من بزرگترن😞
delnaz24 عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 1678 اره بازیکنای تیممون قدشون۱۸۰ یک سال از من بزرگترن😞 تیم شهرتون ؟یا تیم ملی؟
dddelaram مدیر استارتر عضویت: 1399/08/17 تعداد پست: 371 فک کنم سوئد زندگی میکنید😅 ما تیم شهرمون قد ۱۶۰ داره نه باو سوعد چیه😐😂😂شهرستانیماینجا زیر۱۷۸ رو قبول نمیکنن😞