2777
2789
عنوان

خواستگاري❌❌❌

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 21 پست

به نظر من خودت بهش بگو 

سعی کن راضیش کنی

قبلشم تاپیک بزن بچه‌ها برات خیلی دعا می‌کنند

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

خودت برای مامانت تا یه حدودی توضیح بده و بگو که تو این دو سال یه کم با هم در ارتباط بودیم و از هم خبر می‌گرفتیم چون بهم گفته بود تصمیمش جدیه من هم بهش علاقه دارم و هم اینکه پسر خوبیه و موقعیتش هم خوبه و میدونم می‌تونه پیشرفت کنه 

مطمئن باش مامانت قبول می‌کنه 

کلا مامان ها عاشق اینن دخترشون رو شوهر بدن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خيلي همو دوس داريم مشكل اون چتاييكه مامانم خونده و هميشه ميكوبونه توي سرم

وا یعنی چی الان همه با دوست پسر دوست دختر ازدواج میکنن ، شوهرکنی دیگ نمیکوبونه ب مامانت بگو لج نکنه مشخصه ک از اون ادمایی ک لج کنه ،

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
حس میکنم توهم زدی یه وکیل با شغل مناسب و جایگاه اجتماعی مناسب مطمئن باش دنبال کسی میگرده که عین خود ...

عزيزم ميگم موقعيت من چ مالي چ قيافه بهتره ،خواستگارم زياد دارم هي بهونه ميگيرم الكي رد ميكنم اونوقت توهم ميزنم؟

چی بود اون نوشته های بد بود ؟

تقريبا بد بود،و اينكه اون موقع من فك ميكردم با دوتا دختر دوسته درصورتي ك اصلا اون دخترا،دوستاي دوست اين پسره بودن چون جفتشون ي اسم بود اشتباه گرفته بودم ولي مامانم فك نميكنم ب اين راحتيا قبول كنه