2821
2789
عنوان

یک سوال دینی🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 35 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کی این فتوا رو داده؟  حدیث داریم جلوی مرد نابینا هم حجاب داشته باشیم

من با حجابم اما این دیگه زیاده رویه🙁

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
نه میگم‌زیاد مذهبی نیستم شاید به خاطر فرانسه گفته

مسکن دیه نه تو فرانسه هم حجاب واجبه فقط مثلا چون سخت میگیزن مثلا شاید گفتن چادر یا مقنعه یا مانتوها خاص  نپوشید که دردسر نشه براتون مثلا همون روسری یا شال 

[QUOTE=193193603]من با حجابم اما این دیگه زیاده رویه🙁[/

قالَ پرژک نبود که

قالَ ائمه بود خو اهر

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
خب تو ایران هم‌میشه نماز نخوند

کسی که مسلمانه و دینش اسلامه ملزمه دستوراتش رو هم پیروری کنه نه فقط به خاطر اینکه توی کشور اسلامی هستش

همینطور که گفتین میشه نماز نخوند میشه روزه نگرفت میشه دروغ گفت غیبت کرد و ...

ربطی به اینکه شما کجای این جهان زندگی میکنی نداره وقتی دینی رو انتخاب میکنین باید دستوراتش هم انجام بدین

شما گفتین این مطلب درسته خیر اشتباهه چون احکام و دستورات خدا این کشور یا اون کشور نداره 

صبح تو یه تاپیکی یکی از خانوما فرمودن من جلوی مردای فامیل بیحجابم چون میشناسمشون ..ویهشون اعتماد دارم..فقط تو خیابون وغریبه ها رعایت میکنم..

یکیشونم گفت شوهرم میگ فقط جلوی دامادشون دکلته ودوبنده نپوشم چون خط سینه هام معلوم میشه ..ولی با دامن کوتاه کیسو کمند مشکلی نداره...

[QUOTE=193193603]من با حجابم اما این دیگه زیاده رویه🙁[/ قالَ پرژک نبود که قالَ ائمه بود خو اهر

نمیگم شما گفتی که😂

میگم بعیده معصومین حرف غیر منطقی بگن گلم

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
حدیث نیست روایت داریم حضرت زهرا جلو نامحرم هم حجاب داشتن

بله و به هر روایتی هم اعتماد نیست

قربون فاطمه زهرا بشم، نمیدونم چرا باید بخاطر اینکه نشون داده بشه خیلی خوب بودن، حرف غیرمنطقی روایت بشه🤔

این کارا بدتر مردم رو دین گریز کرده