2777
2789
عنوان

برای قطع خون‌ریزی قاعدگی چه کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 137011 بازدید | 70 پست
عزیزکم می‌گی چطوری بخورم؟ چندتا؟ شب قبل بخورم که فرداش تاثیر کنه یا همون‌روز؟

برای من تقریبا تا هشت ساعت اثر داره،نیم ساعته هم اثر می‌کنه.حالا یه روز بخوری که تو مهمونی راحت باشه ،اشکال نداره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن فک نکنم ولی اگه عرق کنی بو میدها سعی کن حدالامکان عوض کنی

باشه عزیز دلم آره همین‌کار رو می‌کنم... سعی می‌کنم هرطور شده عوض کنم ال دی و اینا دوست ندارم بخورم خیلی عوارض داره😰

💙صدا کن مرا... 
چه ربطی به تاهل داره؟  واسه کنجکاوی خودم میپرسم منظورم رد کردن حرف شما نیست.

چون از بزرگ ترها شنیدم   برا بارداری شدنشون بعد ازدواج مشکل دار میشه نمیدونم دیگ 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   
برای من تقریبا تا هشت ساعت اثر داره،نیم ساعته هم اثر می‌کنه.حالا یه روز بخوری که تو مهمونی راحت باشه ...

باشه فدات شم دست گلت درد نکنه

همون مفنا می‌خورم باز ضررش از ال دی کم‌تره

💙صدا کن مرا... 
چون از بزرگ ترها شنیدم   برا بارداری شدنشون بعد ازدواج مشکل دار میشه نمیدونم دیگ

ن بابا من تو مجردی رفتم دکتر ب خاطر کیست بهم داد مامانم پرسید مشکلی نداره گف ن

فقط منظم میکنه

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
عزیزکم می‌گی چطوری بخورم؟ چندتا؟ شب قبل بخورم که فرداش تاثیر کنه یا همون‌روز؟

برای من تقریبا تا هشت ساعت اثر داره،نیم ساعته هم اثر می‌کنه.حالا یه روز بخوری که تو مهمونی راحت باشه ،اشکال نداره

چون از بزرگ ترها شنیدم   برا بارداری شدنشون بعد ازدواج مشکل دار میشه نمیدونم دیگ

مرسی عزیزم که جواب دادی

روی بارداری که اثر نداره اونم در حد 1-2 بار

اما بطور کلی خوردن این قرصا از این جهت که تنظیم هورمونها رو بهم میریزه خوب نیست. دکترا هم معمولا برای کیست و اینجور چیزا تجویزش میکنن

حالا بخاطر یه چند ساعت مهمونی بدنت رو بهم نریز. اونم روز سوم پریودی که دیگه شدت خونریزی نداری.

از این نوارهای با جذب بالا استفاده کن. مگه چقدر خونریزی میخوای تو 4 ساعت داشته باشی؟ کل خونریزی پریود در حد یه کاپ هست. 

از مهمونیت هم لذت ببر. امیدوارم بهت هم خوش بگذره.

مرسی عزیزم که جواب دادی روی بارداری که اثر نداره اونم در حد 1-2 بار اما بطور کلی خوردن این قرصا از ...

آره من کیست داشتم یک بسته خوردم کیستم  دفع شد. 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   
کی بخورم؟ چندبار؟ مثلا یه دونه شب قبلش بخورم یا همون‌روز بخورم یا چی؟

هر۶ ساعت یکی

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..
2790
2778
2791
2779
2792