2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گوزوها_الان_میان# 😑😂

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

یه سری باهاش رفته بودم کافه 

قلیون میکشیدیممم

بعد رو قلیون اسم شرکتو زده بود برادران فلانی 

منم فک کدرن اهدا کردن اینا رووو🥲🤦‍♂️

بهش گفتم ...

از اون روز به بعد قلیون نمیکشم 😑😑😑😑😑

یکی دوستام گفت رفتم مغازه گفتم این بستنی 5تومنی ها چنده مغازه دار گفت خب 5تومنه دیگه تا شب توخونه مسخرم میکردن میگفتن بستنی 5تومنی چنده😂😂

خدایا فرزنذانم را خودت از هر بلایی محافظت بفرما

ی بار ی شلوار پوشیده بودم ازینا ک مچش کش داره...بعد ب شدت میخارید مچ پام...با عصبانیت خاروندم گفتم این جاکش چقد میخاره 😂😂😂😂🙊🙊😆

♠️من یه درخت تنومندم که ریشه هاش محکم شدن داخل خاک..هیچ طوفانی این درختو تکون نمیده❤😊                                         

استاد زبان تخصصیمون گفت به بچه ای که زود به دنیا میاد چی میگن؟ خیلی با هیجان گفتم ناااارس😍😍

گفت منظورم اصطلاح انگلیسیش بود 😣😣

نه اصلا دانشجوی پزشکی نیستم .اونموقع تازه قبول شده بودم جوونی کردم این اسمو گذاشتم .نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن باید شاخ و دم داشته باشیم.من اینستا ندارم و تایم بیکاری میام اینجا.اصلا تو درست میگی .من دانشجو پزشکی نیستم .

ببخش منو این یعنی چی؟ یه تاپیکی بودم همه هی میگفتن اینو

تو تاپیکای سوتی و خنده همش از خاطرات گوزیدن وسط جمع میگن برا همین میگیم الان میان😂😅

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")