2777
2789
من امروز رفتم کارنامه پیش دبستانی پسرمو گرفتم هفته بعدم برم ثبت نام اول ان شاالله کلاس اول دیگه کرون ...

کارنامه واجب نیست و الکیه 

من پسرم اصلا کارنامه نداشت و اول رو ثبت نام کردن 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩

اجباری نیست بعییدم هست حضوری باشه

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه گلم اجباریه .پیش۲ اگه نرن واس مدرسه ثبت نام نمیکنن.من چندتا مدرسه پرسیدم.همشون گفتن مدرک پیش۲ را ...

عزیزم من ده ساله معلمم و تو مدارس پیش دو اختیاریه و اصلا اجباری نیست 

حکیم زاده معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با اعلام اینکه دوره پیش دبستانی سه ساله شده ، گفت: در حال حاضر صحبتی درباره اجباری شدن این دوره مطرح نشده، البته باید آیین نامه ها و مقررات، تدوین و به تصویب برسند، اما موضوع مهم تمایز رویکرد در این دو دوره سه ساله است.

عزیزم من ده ساله معلمم و تو مدارس پیش دو اختیاریه و اصلا اجباری نیست  حکیم زاده معاون آ ...

عزیزم با توجه به تجربتون بنویسیم بهتره یا نه؟

اگر انلاین بود چی باز بنویسیم؟

عزیزم با توجه به تجربتون بنویسیم بهتره یا نه؟ اگر انلاین بود چی باز بنویسیم؟

اکر انلاینه نه عزیزم ننویس کانال اموزش خودش برنامه داره 

برید کتابای فصله میوه چینی مخصوص پیش دبستانی رو بخرید و باهاش کار کنید چون این کتابا توی پیش دبستانی کار میشه و همه جا هم هست 

اگر حضوری بود حتما بنویس تا اداب ساکت نشستن پشت میز و اجازه گرفتن و حروف و اعداد رو یاد بگیره 

پس چجوریه که تموم مدارس به من گفتن اجباریه؟و گفتن مدرک پیش۲ لازمه؟

الکی گفتن اصلا اجباری نیست شما بهشون بگو اداره گفته اجباری نیست