2777
2789
از منم کاشکی میوفتاد تو چاه دستشویی ☹️ ولی وقتی گمش کردم شکه شدا بودم.. 😢 موقعی که طلا ارزون بود ...

حالا که یه لنگه شم بردم بفروشم اونم تو خیابون گم کردم بخدا... خیلی طلا گم کردم من

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حالا که یه لنگه شم بردم بفروشم اونم تو خیابون گم کردم بخدا... خیلی طلا گم کردم من

وااای خدا چقد تو خوش شانسی باز 😂😂😂😂😂

نه مد همین سرویس تنها رو گم کردم🙃☹️

رمز ارز ها + آینده = خوشبختی                               تنها باش ولی اضافه نه...              
وااای خدا چقد تو خوش شانسی باز 😂😂😂😂😂 نه مد همین سرویس تنها رو گم کردم🙃☹️

خوشانسی ندارم که یکیش افتاد تو چاه یکیشم تو خیابون گم کرذم😂😂😂

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑

من یه جفت گوشواره با یه پلاک و زنجیر با ۳ النگو  که پدرم میخواد اضاف کنه و یک دستبند دارم حس میکنم خیلی کمههه

۱۵ سالمه همش میخوام پول جمع کنم بازم بخرم

🖇🍭💛🍃

چندسال پيش يه انگشتر خوشگلم افتاد تو چاه توالت، خيلي دوسش داشتم😢

به جای انگلیسی و آلمانی و فرانسه،                            برید زبونِ آدمِ زبون نفهم یاد بگیرید!                              درسته سخت تره ولی این روزا کاربردی تره ….🤫                                      📌لطفأ فانتزياتونو نريزين تو سايت🤦🏻‍♀️
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز