2777
2789
عنوان

بگید چهره ام به نقش تاریخی میخوره یا نه؟👇

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 72 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تمام تاپیکاش عکسه عکس عکس عکس  سرویسمون کردی

به_تو_چه# به_من_چه# 🙌

اینکه،میایی توهین میکنی هیچی بهت نمیگم حتی ریپ هم نمیزنم دلیلش این نیست که جواب ندارم فقط نمیخوام با احمقی مثل تو بحث کنم😉
تمام تاپیکاش عکسه عکس عکس عکس  سرویسمون کردی

چیکارش داری حالا تو هم بدت نمیادا😉😉

ازدواج آسونه.. خوشبختی سخته🍁 شبا گریه کنم روزا بخندم،بسا دشمن نداند حال و دردم اگردشمن بداند حال و دردم،برم زیر زمین و برنگردم🍁
اره اسی خیلی به دلم نشستی😍😍

مرسی عزیزدلم😍😍

اینکه،میایی توهین میکنی هیچی بهت نمیگم حتی ریپ هم نمیزنم دلیلش این نیست که جواب ندارم فقط نمیخوام با احمقی مثل تو بحث کنم😉
بلی بسیار زیبا 😍

مرسی😍😍

فدات همه جور خشکلی انصافا 

مرسی عزیزم😍

مگه عکسای دیگه ام رو هم دیدی؟🤔

مرسی عزیزم😍 مگه عکسای دیگه ام رو هم دیدی؟🤔

نه ندیدم قیافت و الان دیدم همه اجزای صورتت هم خونی دارن باهم و خداییش به دل میشینی..من که خیلی خوشم میاد از قیافه تو و قیافه های شبیه تو

ازدواج آسونه.. خوشبختی سخته🍁 شبا گریه کنم روزا بخندم،بسا دشمن نداند حال و دردم اگردشمن بداند حال و دردم،برم زیر زمین و برنگردم🍁
به من هیچ ارتباطی نداره اما سرویس کردی همه رو

اینجا هر کس یه اکانت داره و میتونه هر چی دلش خواست به غیر مسائل سیاسی و جنسی بزاره حتی اگه هزاران بار تکراری بشه کسی هم که عنوان تاپیک منو ببینه و دوست نداشته باشه مجبور نیست بیاد درکش اینقدر سخته

نه ندیدم قیافت و الان دیدم همه اجزای صورتت هم خونی دارن باهم و خداییش به دل میشینی..من که خیلی خوشم ...

مرسی خوش قلب😍😍😍💙💙