2789
عنوان

دزدی😂

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 37 پست

وردار بفروش بخور بره😐

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

والا منو میکشه انقدر پولکیه ما خیلی تو فشاریم داریم ساختمون درست میکنیم وام داشتیم گفتیم ۳میلیون قرض ...

پول هر چی داره مال خودشه اگر بهتون بده لطف کرده ولی اگرم نداده گناهی نکرده هر کسی وقتی مستقل میشه مسولیت زندگیش کم یا زیاد با خودشه

عزیزم بیا یه بار از نزدیک ببینش میفهمی چی میگم

خودم نمونه اش دارم البته میلیاردر نیست اندازه خودش داره همیشه ام میناله خیلی ب پسر عموم میده از بابای منم همش واسه دخترش میگیره فقطم بابام چون بقیه نمیدن بهش 

واسه ظهور امام زمان صلوات   

ی کی واس خودت بردار ی دونم واسه من   

البت اینی که شما گفتی ی درجه جای چیزاش عوضبشه فکنم قیامت کنه

❤اگر رنگ رخساره خبر میدهد از سِرّ درون، پس چرا این همه آدم داریم که لبشون میخنده اما دلشون خون؟ جناب سعدی؟!🤨❤
ایول دلم خنک شد روحیه دادی😂

والا بخور بره کی ب کیه

تو نخوری یکی دیگ میخوره

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
جدی میگی

یکی بده من یکی خودت کاملا جدیم😐😂