fanoooooooooooos مدیر عضویت: 1397/09/11 تعداد پست: 358 عنوان مربااا | مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 30 پست فردا برای اولین بار میخام مربا درست کنماونم مربا گل محمدی!استرسشو دارم که خوب بشهکسی درست کرده و بلده لطفا راهنماییم کنه۵۰۰گرم گل محمدی دارم 1400/03/10 | 21:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fanoooooooooooos مدیر استارتر عضویت: 1397/09/11 تعداد پست: 358 اخه من باگل خشک درست کردم همیشه ولی فک کنم الان گلش زیاده نسبت به شکرش تلخ بشه نمیدونم چیکار کنمچقد دیگه شکر اضافه کنم که شکرک نزنهلطفا اگه کسی رو میشناسید تو نی نی سایت که بلد باشه تگ کنین🙏😊
fanoooooooooooos مدیر استارتر عضویت: 1397/09/11 تعداد پست: 358 میخوای برگای گلارو همونجوری درسته بندازی؟ اره
fanoooooooooooos مدیر استارتر عضویت: 1397/09/11 تعداد پست: 358 اخه من باگل خشک درست کردم همیشه ولی فک کنم الان گلش زیاده نسبت به شکرش تلخ بشه شما گلبرگارو رو حرارت جذا تو ماهیتابه هم تفت دادین؟
پپپپپپپپ عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 10144 @عشق،abadi خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂
پپپپپپپپ عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 10144 شما گلبرگارو رو حرارت جذا تو ماهیتابه هم تفت دادین؟ نه عطرش نمیره؟ خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂
پپپپپپپپ عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 10144 @عشق،abadi فدات شم بیا ببین مربای گل بلدی درست کنی؟ خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂
پپپپپپپپ عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 10144 بنظرتون اندازه هایی که بهم گفتن درسته؟ اگه بخام خشک نشده درست کنم چقد طول میکشه خشک بشه؟ بیا خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂
پپپپپپپپ عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 10144 من ازیکی ازفامیلا پرسیدم واتساپ گفتن باید گلبرگاروریزخوردکنی بعد برای 500گرم گلبرگ باید یک کیلو ونیم شکربریزی خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂
پپپپپپپپ عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 10144 این اندازه ها تلخ نمیشه ابش هم به اندازه ای بریز که حداقل یک ساعت با شعله خیلی کم درش گذاشته بپزه بعد چک کن غلظتشو خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂
fanoooooooooooos مدیر استارتر عضویت: 1397/09/11 تعداد پست: 358 من ازیکی ازفامیلا پرسیدم واتساپ گفتن باید گلبرگاروریزخوردکنی بعد برای 500گرم گلبرگ باید یک کیلو ونیم ... میزان اب چی؟مرسی عزیزم دستتون درد نکنهاین میزان شکر واسه گلبرگ خشک نشده اس درسته؟
پپپپپپپپ عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 10144 میزان اب چی؟ مرسی عزیزم دستتون درد نکنه این میزان شکر واسه گلبرگ خشک نشده اس درسته؟ نه دیگه گفتین تازست که گلبرگتون خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂
fanoooooooooooos مدیر استارتر عضویت: 1397/09/11 تعداد پست: 358 این اندازه ها تلخ نمیشه ابش هم به اندازه ای بریز که حداقل یک ساعت با شعله خیلی کم درش گذاشته بپزه بع ... مرسی عزیزم🙏♥️
پپپپپپپپ عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 10144 خشک روگفتم که بهتون یک پیاله معمولی پودرشده واسه سه کیلو شکر گلبرگ تازه خورد بشه ریز برای 500گرم گلبرگ یک کیلو نیم خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂
پپپپپپپپ عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 10144 ابش هم بستگی به زمان پخت داره میتونید اخرش مربارو کامل سردکنید اگه سفت شد یکم اب بریزید بجوشه اگه ابکی شد بجوشونید تا باب میل بشه نوش جان😘 خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂
fanoooooooooooos مدیر استارتر عضویت: 1397/09/11 تعداد پست: 358 ابش هم بستگی به زمان پخت داره میتونید اخرش مربارو کامل سردکنید اگه سفت شد یکم اب بریزید بجوشه اگه اب ... 😘😘