2777
2789
خوب میشه اتفاقا عالی میشه اگه صندل پاشنه دار ۶ یا ۸ سانتی هم ستش کنی هم خوب میشه همین رنگو میخوای ...

تک رنگه میخواسم روشنتر باش ک ندارن

با رنگای شاد ست میکنم خوب شع

اونی ک بی رحمه برنده س.....💔👣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشع بگی کجا همچین قیمتی زدع اصن مگه همچین قیمتیم الان پیدا میشه برا مانتو اینکار دوخت و طرح مزونه

خودت میدونی من فقط نظر دادم اره هست من دیدم بگردی پیدا میکنی..... ب مانتوی مزونی نمیخوره بازم سلیقه ست این نظرمنه....  

🦋🦄یاضامن آهو🦄🦋 
تک رنگه میخواسم روشنتر باش ک ندارن  با رنگای شاد ست میکنم خوب شع

آره رنگای روشن تر رو میتونستی با سفید ست کنی

حالا عیب نداره همینو با مشکی ست کنی هم خوب میشه

من راشینم، تنها و مستقل، دل‌شکسته و ناراحت، دلسرد و بی‌رحم، پرتلاش خستگی‌ناپذیر، موفق و توانا... مامان خانم جونم، خیلی دوستت دارم خیلی زیاد، با اینکه حسم یک طرفست، هم به خودت و هم به بابایی. آن خدایی که بزرگش خواندی! به خدا مثل تو تنهاست ... بخند:) بی‌پاسخ موندنت بخاطر شعور پایینته نه بی‌زبونی من×_× اگه درمورد مد و زیبایی سوالی بود، تا جایی که در توانم باشه درخدمتم گوگولیا...
آره رنگای روشن تر رو میتونستی با سفید ست کنی حالا عیب نداره همینو با مشکی ست کنی هم خوب میشه

اره عزیزم

ی مانتو این رنگی داشتم با شال مشکی کیف و کفش صورتی و شلوار سفید تم تابستونی گرف قشنگ شد 

اونی ک بی رحمه برنده س.....💔👣