2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خخیو😂

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی ونه از بهشت به رقص در آیی اگر کسی احساست را نفهمید مهم نیست سرت را بالا بگیر ولبخند بزن فهمیدن کار هر آدمی نیست

آره

عضویت ۹۶/۱/۱🌸کاربر قدیمی سایت🌸 تو بعضی از تاپیک ها میگم از ۹۸ اومدم میدونی چرا؟ چون کاربریم ۲ نفرس🌼تو تاپیکای جنجالی و داغ و عکس تگم کنید🌼 کاربری هفتم اممه با شماره مادربزرگم وارد شدم😐😂😂 اگه ترکیدم از شماره خواهر مادربزرگم استفاده میکنم چون دیگه شماره ای نیس که باش نیومده باشم😐😂(دارم راست میگما:)😂 دوستای گوگولی دارم خیلی دوسشون میدارم از ساعت ۱۱ ظهر تا ۱۱:۳۰ ظهر نیستم چون باب اسفنجی داره😐😂۲۳ سالمه 🎁۲۸ اسفند بدنیا اومدم🎁خوبی و بدی دیدید حلالم کنید ترکیدن زمان نداره😐😂حالا لایک لایک لایک لایک لایک لایک😂😐😂😜

اره واقعا😂😂😂

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍

هوم اشکال نداره الان همه میان می گن واقعا متاسفیم که دوست داری بقیه دعوا کنن و تو لذت می بری از اختلافات 😂😕همینجا یه دعوا درست میشه حوصله ات میاد سر جاش ما هم اسکرین تاپیک تو رو می ذاریم بیا ببین😂😂😂

این_پست_صرفا_جهت_خنده_# میباشد😂😢‍ ‍ ‍ 

آقاجان 😭🖤#رهبر_شهیدم مثلا می اومدی بهم میگفتی چرا گریه میکنی؟🙃💔

هوم اشکال نداره الان همه میان می گن واقعا متاسفیم که دوست داری بقیه دعوا کنن و تو لذت می بری از اختل ...

عب نداره بیاین دعوا کنیم حوصلمون سر نره