2777
2789
عنوان

همسرم میگه

201 بازدید | 16 پست

یه ده تمن از یکی‌ میخواست حالا بهش دادنش بهش میگم چهار پنج تمنشو بده برم بیعانه بدم برا بچه چیز میز بخرم میگه پولو گذاشتم تو ارز مجازی بچه چه میدونه کجا و با چه امکاناتی میخواد بزرگ بشه 

میگم اون نمیفهمه تو که میفهمی داری براش چیکار میکنی حداقل برا دل خودم که انقد استرس کشیدم این مدت بزار دل خودم خوش باشه میگه برا همینه که میگن زن نباید از جیب همسرش با خبر باشه😔

بهش گفتم تو لیاقت پدر شدنو نداری 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عزیزم اخه بیکاره هیچی پول نداریم وقتش نبود  

وقتی بیکاره پس خرج خونه چه جوری درمیاد ؟

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
وقتی بیکاره پس خرج خونه چه جوری درمیاد ؟

میگم برا بچه خرید کنیم میگه برو از بابات بگیر میگم عادت کردی؟ اون شش هفت ماهه خرجمونو میده زشته میگه وظیفشه میگم بابا اون بدیخت خودش خونه و زندگی داره زشته

میگم برا بچه خرید کنیم میگه برو از بابات بگیر میگم عادت کردی؟ اون شش هفت ماهه خرجمونو میده زشته میگه ...

والا چی بگم من بودم متفاوت برخورد میکردم اصلا تعجب کردم با بیکاری باردارید

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام