2777
2789
عنوان

چرا انقدر بد لباس میپوشن بعضیا +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 12289 بازدید | 237 پست
نژاد ایرانی از افغانی بالاتره اینو همه میدونن همه 😗

🙂ببخشید ولی خاک بر سرت همه ما از خاکیم اخرش همه میریم تو قبر هیچ فرقی با هم نداریم #خود_بزرگ بین نباشیم

اینجا مجازیه حداقل اینجا خوده واقعیت باش ....
من شخصا هر چی‌خوشم بیادو میپوشم حالا چه مناسب قد واندامم باشه چه نباشه مگه چن سال زندگی می کنیم که ...

موافقم منم 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ کار میکنن مگه ک دنبالشون میکنین؟ چ چیز  زندگی ی نفر دیگه انقد جذابه؟

آی گفتی به خدا از بیکاری ماهاسکه اینا میشن شاخ و پول مفت گیرشون میاد بلاگری حرفه ای باید تولید محتوا کرد تو یه زمینه مشخص نه که صبح میخواد بره سبزی بخره گزارش بده چایی خوردن و توالت رفتنشونو گذاشتن تو اینستا!!!

تا بدانجا رسید دانش من، که بدانم همی نادانم
خوبه اینکه. من دیروز خانومه رو دیدم شلوارش واقعن کووووتاه،لباسش تا بالا ناف،چاک سینش تابلو همراه با ...

حالاعواقبش به کنار مردها زل میزنن نمیدونم چرا اذیت نمیشن اون نگاههای کثیف بعضی مردها 

عزیزم من خودم سایزم ۳۸ هست  ولی شلوار گشاد میپوشم ولباس گشاد چون خنک وراحته ومد هم هست چه اهم ...

من ۳۶ ام قدمم ۱۵۵ عه ولی تابستون شلوار بگ میپوشم با مانتوی گشاد 

حالا مثلا بقیه بگن قدم کوتاهه خو کوتاهه دیگه چکار کنم خودمو بکشم😐

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
اسی میشه یه عکس از خودت با تیپ مود علاقه ات بذاری ببینیم پولدارا چطوری باید لباس بپوشن؟

من پولدار نیستم که بخوام از استایلم عکس بدم ظاهرمم ساده اس خیلی ساده 

ولی اگ پول و امکان ایشونو داشتم خیلی قشنگتر میپوشیدم

حالا شاید از نظر بقیه خوب باشه

بنظر من قشنگه ولی ب ایشون نمیاد و کلا تیپشو دوست ندارم

خوردید منو همه دوستان     

ماه🌙
حالا شما ۳۸ هستی من ۴۲ ام و قدمم متوسطه همینجوری میپوشم خیلی ام حال میکنم انقدر تو گرما خنک و راحته

من سايز ٤٨ هستم همينحوري ميپوشم

والا نفسم بالا نمياد لباس تنگ يا بسته بپوشم تو تابستون خفه ميشم

تورو خداااااااا لايك نكنين
میدونم 🤣😂میگم‌مقایسه بازیگر با بلاگر نمیشه🤣😂

وای من چقدر شوتم😂

تو دلم گفتم مگه میشه کسی رهنما رو نشناسه 

خب بحث درباره ی پول زیاد و بدتیپ بودن بود 

رهنما هم مثال بارزش بود

اگه آخر یه بحث جدی به نام کاربری من که فقط محض شوخی هست متوسل بشی،یه احمق به تمام عیاری  
آی گفتی به خدا از بیکاری ماهاسکه اینا میشن شاخ و پول مفت گیرشون میاد بلاگری حرفه ای باید تولید محتوا ...

آفرین من جدیدا هر کی رو میبینم که داره از زندگی روزمره اش عکس و فیلم میذاره سریع آنفالو می کنم

سعی می کنم کسی رو فالو‌کنم که داره یه محتوایی تولید می کنه و وقت و انرژی میذاره و چیزی ازش یاد می گیرم