2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان شوهرمه ولی7سال دوست بودیم

هرموقع صبحش شیفت بود11 خواب بود

ولی کاری ک نداشت تا 2و 3 بیدار بودیم

یه شب هم ک تاصبح بیدار بودیم😂7 صبح خابیدیم دوتامون..

خاطراتمو زنده کردی😃

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!
الان شوهرمه ولی7سال دوست بودیم هرموقع صبحش شیفت بود11 خواب بود ولی کاری ک نداشت تا 2و 3 بیدار بودی ...

عزیزم خوشبخت باشید انشالله

ن منظورم اینه طرف ساعت ۸ و ۹ میره خونه دیگه زنگ و پیام قطع بشه طرف نمیگه چرا؟شک نمیکنه ک شاید متاهل باشه یا چی

دعا کنید زندگیمون خوب شه😔
اره دیگه ینی یکی ک ساعت ۹ میره خونه دیگه با طرف چت نکنه نمیفهمن ک طرف متاهله؟چجوریه موندم واقعا

من دوس پسرم قبلا ک رابطمون خوب بود تا3یا4صبح چت میکردیم بعد باهم میخوابیدیم ولی این چندوقت رابطمون سرده نمیدونم زیاد چت نمی‌کنیم 

‏چند ملیون اسپرم فهمیدن چه خبره عقب کشیدن؛ منِ ک&خل فکر کردم برام ریدن شیرجه زدم     
اره دیگه ینی یکی ک ساعت ۹ میره خونه دیگه با طرف چت نکنه نمیفهمن ک طرف متاهله؟چجوریه موندم واقعا

میفهمن خودشونو میزنن به اون راه😅

پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی 🦋
عزیزم خوشبخت باشید انشالله ن منظورم اینه طرف ساعت ۸ و ۹ میره خونه دیگه زنگ و پیام قطع بشه طرف نمیگه ...

خیلیی شک برانگیزه 

چندبار شبا یهویی زنگ بزن ببین چی میگه

‏چند ملیون اسپرم فهمیدن چه خبره عقب کشیدن؛ منِ ک&خل فکر کردم برام ریدن شیرجه زدم