2777
2789
عنوان

شپش اه

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 20 پست

شونه شپش بخرید داخل حمام به موهاش کلی نرم کننده بزنه بعد همونطور که نرم کننده رو موهاشه با اون شونه شپش موهارو شونه کنه شونه رو بگیره زیر اب شپشا پاک شن

تو خدای رویداد های محالی ^_^

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین ماهم گرفتیم داشتم ديونه ميشدم يه لوسيون گرفتم وشامپوضدشپش شونه ی اون لوسیونه خیلی ریزوخوب بودتم ...

اسم شامپوچی بود

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️

فداتشم ‌ک مرسی😘😘خداکنه خوب شه

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️
چند سالشه خودتون کوتاه کنین

۲۰سالشه بابا

اولا ک شامپو شپش بگیر از داروخونه بعد اینکه شونه ای ک همراه شامپو میدن رو برداره هروز بکشه بریزه رشک ها. این کارو تو حموم انجام بده لباساشو بعد ک شسته جلوی آفتاب چند روز پهن باشه. اسفندم خوبه باید بجوشونید از نت دستورالعملشو ببین 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است