2777
2789
عنوان

اسم پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 71 پست
خب بگو هنوز انتخاب نکردیم

آخه میترسم اونم آیهان مد نظرش باشه

تا الان میگیم انتخاب نکردیم. ولی خسته شدم از بس میپرسن

♥️♥️خدای مهربونم ممنونم که حاجتمو دادی ♥️♥️              آدما کلا چهار دستن یا ممد یا فاطی یا زهران یا علی😐 بقیه دوستای اینان. 😑😑                                                                  یه بار هم تو اتوبوس جامو به یه پیرزن ندادم بالا سرم وایساده بود نگا معنا دار می‌کرد، منم موقع پیاده شدن می‌لنگیدم که عذاب وجدان بگیره😬🤪                                   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به احتمال زیاد میزاریم آیهان  تو فامیل شوهرم دوتا دیگه هم پسر باردان یکیشون گفته رادمهر اون یک ...

خب کدومتون زودتر به دنیا میارید؟

لطفاً برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 🙏
خب کدومتون زودتر به دنیا میارید؟

اون

به نظرت بگم آیهان انتخاب کردیم که دیگه اون نزاره 

ولی بازم میترسم بلایی که سر جاریم آوند واسه منم پیش بیاد. جاریم اسم بچشو که گفت یکی دیگه گذاشت واسه بچش

♥️♥️خدای مهربونم ممنونم که حاجتمو دادی ♥️♥️              آدما کلا چهار دستن یا ممد یا فاطی یا زهران یا علی😐 بقیه دوستای اینان. 😑😑                                                                  یه بار هم تو اتوبوس جامو به یه پیرزن ندادم بالا سرم وایساده بود نگا معنا دار می‌کرد، منم موقع پیاده شدن می‌لنگیدم که عذاب وجدان بگیره😬🤪                                   
اون به نظرت بگم آیهان انتخاب کردیم که دیگه اون نزاره  ولی بازم میترسم بلایی که سر جاریم آوند ...

چی بگم 

یه نگاه به طرفت بکن ببین احتمال داره یه همچین کاری رو بکنه 

بعدم اون نگفته میخواد چی بذاره؟

ولی در حالت کلی نگو به نظرم فوقش اگه اون گذاشت تو یه اسم دیگه بزار

لطفاً برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 🙏
نمیدونم والا  منم آریا دوست دارم  ولی خواستم محمدم داشته باشه

اگه خودت دوس داری بزار. 

آریا خیلی اسم شیکیه

اسی آیهان قشنگه دوستان نظرتون راجب اسم مهراد هم بگید. من میخوام  اسم پسرمو مهراد بزارم

مهراد قشنگه. خوش آهنگه