2777
2789
عنوان

باردار شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 46 پست
مبارکه مبارکه قدمش خیر و پر برکت باشه  شیرینی برای  من برام دعا کن دانشگاه قبول بشم

یک دنیا ممنونم گلم.همین الان دعا کردم حتما امسال دانشگاه‌مورد علاقه و رشته ای‌که دوست داری قبول شی🌹❤️آمین💕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم ک کلا نمیشم ولی برای شما مبارکه

منم مثل تو میگفتم اما عزیزم برای من هم مثل یک معجزه بود ❤️ امیدوارم برای شما هم معجزه اتفاق بیفته.. از مهربونی وبخشندگی خدا ناامید‌مشو. برای تو هم میشه🌹

مباركت باشه عزيزم ان شاالله سلامت بغلش كني🙏🏻علايم هنوز زوده و طبيعيه فقط يواش يواش ويارت شروع ميشه كه خدا كنه نداشته باشي😍

خدایا شکرت به خاطر همه چیزززز🙏🏻🙏🏻🙏🏻
ممنونم عزیزم.باید چی بخورم.چیکار کنم؟اصن تهوع و درد و... ندارم.طبیعیه؟

نه اصلا طبیعی نیست. وای وای چقدر غیر طبیعی. چقدر عجیب.

معلومه که طبیعه .هنوز یک ماهت نشده

⬅️ اونایی که به طرف غرب رفتن غرب زده شدن، اونایی هم که به طرف شرق رفتن شرق زده شدن، ما هم که به طرف خدا رفتیم خدازده شدیم😂

مبارکه عزیزم. فولیک اسید بخور و نزدیکی نداشته باش و پیاده روی طولانی و پله بالا پایین نشو سنگینی ور ندار و زعفرون هم نخور و آزمایش اولیه دکتر زنان واست مینویسه انجام بده و زیر نظر بهداشت باش تا رایگان واست ماه به ماه راهنماییت کنن ایشالا بسلامتی نی نی بیاد بغلت و ها یادم رفت بگم واسه علائم الان خیلی زوده کم کم شروع میشن نگران نباش

مبارکه عزیزم. فولیک اسید بخور و نزدیکی نداشته باش و پیاده روی طولانی و پله بالا پایین نشو سنگینی ور ...

ووی خواهر نزدیکی از حالا نداشته باشه؟؟؟؟؟چه خبره.شوهرش میترکه تا ۹ ماه.رابطه با رعایت شرایط موردی نداره

دوستت دارم خدا💞
نه اصلا طبیعی نیست. وای وای چقدر غیر طبیعی. چقدر عجیب. معلومه که طبیعه .هنوز یک ماهت نشده

وااای از کامنتت😄 خب بارداری اول اونم وقتی که انتظارشو‌ نداری وشبیه معجزه ست ، باعث یکسری استرسا و حساسیتا میشه🌹❤️

ممنونم عزیزم.باید چی بخورم.چیکار کنم؟اصن تهوع و درد و... ندارم.طبیعیه؟

مبارکه

فعلا بادوم زمینی   باقلا    زعفرون نخور

بقیه چیزا را از دکتر بپرس 

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊