2777
2789

یا مثلا کسی بوده که یهتون گیر بده و الکی بگه برات میمیرم و از این چاخانا؟😂😂

از همه خاطرات خنده داری که براتون ایجاد کردن بگید

مردیم بابا همش تاپیک خیانت و طلاق و شوهر

دیدی که سخت نیست تنها بدون من؟ دیدی که صبح میشود شبها بدون من؟ این نبض زندگی بی وقفه میزند. فرقی نمی کند، با من! بدون من!                                      دیروز گرچه سخت                  امروز هم گذشت، طوری نمیشودفردا بدون من!         

وحشتناک بود نصف روزمو به فنا داد تا یه مدت شدیدا افسرده بودم

خدایا سپاسگزارم برای تک تک نفس های آدمای امن زندگیم❤️خداوندا آرامش،عشق،خیر و نیکی به قلبم عطا کن و لحظه ای دستمو رها نکن❤️خدایا سپاس بابت دردی که فک کردم هرگز ازش جان سالم به در نمیبرم اما برام شد سازنده ترین درمان❤️خداوندا با تمام وجودم با همین تن خاکی در آغوش میگیرمت و بوسه بر وجود لایتنهایت میزنم❤️

بیاید بگید بخندیم

دیدی که سخت نیست تنها بدون من؟ دیدی که صبح میشود شبها بدون من؟ این نبض زندگی بی وقفه میزند. فرقی نمی کند، با من! بدون من!                                      دیروز گرچه سخت                  امروز هم گذشت، طوری نمیشودفردا بدون من!         

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ی روزیکی بود از دم مدرسه دنیال سرویسم اومد تا دم خونه

ازون روز ب بعد هررررروز ساعت ۱ونیم۲میومد میموند جلو پنجره اتاقم با ماشین 

اصلا فازشو نمیفهمیرم قیافه مم ک نگم با لباس مدرسهو سیبیللل😂😂

کامنتامو لایک نکنین لطفا🚫🚫🚫 خدایا به خاطر هرچی که دادی،ندادی،میخوای بدی شکرت.🤗 ۲۳ سالمه^.^
وحشتناک بود نصف روزمو به فنا داد تا یه مدت شدیدا افسرده بودم

چرا عزیزم

اره خیلی داشتم

همشم دروغ محــض بودع  

حالا انقد خودتو میگیری ماست نشی!!  باتو نیستم بابا:)  باکراشمم ک جلو من خودشو جوری میگیرهـ ک انگار پسر شاهزاده ای چیزیه  بابا د لامصب وا بدههـه                        چرا من کراشم کس دیگس اونوقت آیندمو با یکی دیگه میبینم!/                                  برا جمع آوری اطلاعات و بالا رفتن قدرت دربرابر مشکلات اینجامممم    

رفتم نونوایی

یه پسری همونجا بود ببین جوری نگاه میکرد که پلک هم نمیزد 

اینقد خندم گرفت که باورت نمیشه خودش ریسه میرفت اصلا 🤣😅

تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔   قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده
ی روزیکی بود از دم مدرسه دنیال سرویسم اومد تا دم خونه ازون روز ب بعد هررررروز ساعت ۱ونیم۲میومد میمو ...

وای خدایا نههه

سیبیل خیلی تباهههههه😂😂😂

فکر کن سیبیل با مانتو فرم و رژ صورتی😂

اره خیلی داشتم همشم دروغ محــض بودع    

تعریف کن گلی

وای خدایا نههه سیبیل خیلی تباهههههه😂😂😂 فکر کن سیبیل با مانتو فرم و رژ صورتی😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂خیلییییی تباهه جالب اینه من اصلا کاری ب پسره نداشتم نمیدونم چرا دنبالم کرد

کامنتامو لایک نکنین لطفا🚫🚫🚫 خدایا به خاطر هرچی که دادی،ندادی،میخوای بدی شکرت.🤗 ۲۳ سالمه^.^
رفتم نونوایی یه پسری همونجا بود ببین جوری نگاه میکرد که پلک هم نمیزد  اینقد خندم گرفت که باور ...

برجوری عاشقت شده بودی در یک نگاه😂

اخه عاشق لباسای مدرسه بودم 

گشاااد مغنعم تا دو وجب پایین گودی کمرم بود 😅🤣

تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔   قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂خیلییییی تباهه جالب اینه من اصلا کاری ب پسره نداشتم نمیدونم چرا دنبالم کرد

کرم# کرم کرم😂

اخه عاشق لباسای مدرسه بودم  گشاااد مغنعم تا دو وجب پایین گودی کمرم بود 😅🤣

وای خدایا اون چادر بوده که😂😂