2777
2789
سلام اگه ساعت ۱۱:۱۱ رو ببینیم معنیش چیه؟ یعنی ارزوم براورده میشه اگه تو اون لحظه ارزو کنم ؟ یا یعنی ...

بله. 💛

1111 البته به این معنی هم هست که اگه خواستار چیزی هستی باید تو ارتعاش مثبت باقی بمونی و اعتماد داشته باشی.

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
سلام اگه ساعت ۱۱:۱۱ رو ببینیم معنیش چیه؟ یعنی ارزوم براورده میشه اگه تو اون لحظه ارزو کنم ؟ یا یعنی ...

سلام ببین بعضی وقتا ما ادما از خدا چیزی میخاهیم همون نشونه منظوزمه شاید نشون بده مثلا من خودم ب صبر زیاد اعتقاد دارم هرچی بخاه میگم صبر بفرسته ،  بعد اینک 01:01 بهت فکر میکنه

02:02 بدون تو نمیتونه

03:03 خوابتو میبینه

04:04 همدیگرو میبوسید

05:05 مال خودته

06:06 دوست داره

07:07 عاشقته

08:08 پسری/دختری دوست داره

09:09 اونو میبینی

10:10 دوست داره

11:11 بدون تو ناراحته

12:12 قرار دارید

13:13 آشنایی تازه

14:14 عاشقته

15:15 یه پسر سبزه دوست داره

16:16 به هم میرسید

17:17 راست میگه

18:18 حسود

19:19: احساسات اش را پنهان میکنه

20:20 کسی به تو زنگ میزنه

21:21 نگاهتو دوس داره

22:22 از تو خوشش میاد

23:23 محبت

00:00 یه آرزو کن… 

فال جفت شدن ساعت و دقیقه

00:00

محقق شدن امیال و آرزوها و تفکر با قلبی پاک و خالص

01:01

در انتظار خبرهای خوبی باشید.

01:10

افسوس!

شما آن کار را شروع کرده اید اما محقق نخواهد شد.

01:11

در این زمان هیچ پیشنهادی را نپذیرید.

02:02

منتظر یک دعوت یا قرار ملاقات باشید.

02:20

خشمتان را مهار کنید و واژه ها دریابید.

02:22

رازی را کشف خواهید کرد.

03:03

پشت در عشق ایستاده است، آن را بگشایید.

03:30

دریغا، تغییری که احساس می کردید و در انتظارش بودید، بی پاسخ خواهند ماند.

03:33

خوشحالی و خوشبختی را ملاقات خواهید کرد. 

04:04

به موقعیتتان از زاویه ای دیگر نگاه کنید.

04:40

امروز روز شما نیست.

04:44

به حسابش برسید.

05:05

دشمنانتان در حال مخفیانه نقشه کشیدن برای شما هستند.

05:50

از آب و آتش حذر کنید.

05:55

از ملاقات با آن مرد خردمند، دوری نکنید.

06:06

ازدواج سریع یا بطور کلی ازدواج

07:07

از مردی که یونیفورم پوشیده است، حذر کنید.

08:08

در شغلتان پیشرفتی حاصل خواهد شد.

09:09

از کیف پول و کیف دستی تان کراقبت بیشتری کنید.

10:01

با مردی تاثیرگذار و مهم آشنا خواهید شد.

10:10

وقتش رسیده است…

11:11

به کسی یا چیزی وابسته خواهید شد.

(همچنین در بسیاری از منابع این زمان را زمانی معنوی می دانند،به این معنا که شما در مسیر درستی هستید و با روح جهان و جریان هستی

موافقید.)

12:12

پیروزی بر عشق از آن شماست.

12:21

با زنی زیبا ملاقات خواهید کرد.

13:13

از چشم و هم چشمی حذر کنید.

13:31

آنچه مدتها در رویایش به سر می بردید، خواهید یافت.

14:14

ایامتان به عشق مزین خواهد شد.

14:41

در دردسری خواهید افتاد

15:15

نصایح مرد خردمند را دنبال کنید.

15:51

برای تازگی و طراوت سریع اما کوتاه، آماده باشید.

16:16

در جاده مراقب باشید و حواس جمع.

17:17

از محله اراذل و اوباش دوری کنید.

18:18

در جاده مراقب باشید و حواس جمع.

19:19

موفقیت در کار

20:02

دعوا و نزاع با شخصی دیگر

20:20

تهمت در خانواده

21:12

تولد نوزاد یا شروع یک پروژه جدید

22:21

داستانی عاشقانه سر خواهد گرفت و گردبادی شکل خواهد گرفت.

22:22

یک آشنایی جدید

23:23

رابطه ای خطرناک

23:32

مشکلات سلامتی 

............... 

دوجور معنی داره 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام ببین بعضی وقتا ما ادما از خدا چیزی میخاهیم همون نشونه منظوزمه شاید نشون بده مثلا من خودم ب صبر ...

خب وقت چی رسیده است؟ 

و اینکه واقعا ناراحته اون کسی که دوسش دارم؟ یعنی پسری که دوسش دارم ؟

تا آخر بخون اگه تاپیک حس ششم بود منو تگ کنید یا اگه تاپیک اعتراف دیدید هر اعترافی باشه تگ کنید منو لطفا اگه حس ششمی بودید بهم اطلاع بدید خدا خیرتون بده لطفا بزارید ذهنم یکم هم که شده از سردرگمی دربیاد سردرگم هستم اگه میشه اطلاع بدید سوالم رو بپرسم من اعتقاد دارم نپرسید چرا و توهین نکنید. آرزو کنید😍🌈   دعا کنید موفق باشم و زندگیم طبق چیزی که میخوام باشه و دعاهام مستجاب بشه  گل رز قرمز خار دار ...🥀 نام کاربری های هرکسی یه معنایی داره مثلا نام کاربری شاید اسم کسی باشه اما غیر مستقیم یا لقب یا تاریخ یه خاطره و ...! یا شاید معنیش اینه نتونستن اسم بزارن شانسی زدن😐😂
بله. 💛 1111 البته به این معنی هم هست که اگه خواستار چیزی هستی باید تو ارتعاش مثبت باقی بمونی و اعت ...

اها خب ولی معنیش اینه به خواسته ای که از خدا خواستم اگه میشه نشونه نشونم بده میرسم؟ یعنی به اون خواسته ای که دارم میرسم نشونه این عدد اینه؟!

تا آخر بخون اگه تاپیک حس ششم بود منو تگ کنید یا اگه تاپیک اعتراف دیدید هر اعترافی باشه تگ کنید منو لطفا اگه حس ششمی بودید بهم اطلاع بدید خدا خیرتون بده لطفا بزارید ذهنم یکم هم که شده از سردرگمی دربیاد سردرگم هستم اگه میشه اطلاع بدید سوالم رو بپرسم من اعتقاد دارم نپرسید چرا و توهین نکنید. آرزو کنید😍🌈   دعا کنید موفق باشم و زندگیم طبق چیزی که میخوام باشه و دعاهام مستجاب بشه  گل رز قرمز خار دار ...🥀 نام کاربری های هرکسی یه معنایی داره مثلا نام کاربری شاید اسم کسی باشه اما غیر مستقیم یا لقب یا تاریخ یه خاطره و ...! یا شاید معنیش اینه نتونستن اسم بزارن شانسی زدن😐😂
خب وقت چی رسیده است؟  و اینکه واقعا ناراحته اون کسی که دوسش دارم؟ یعنی پسری که دوسش دارم ؟

نمیدونم والا شاید اون طرفته ناراحته همون دوست پسرت ، چون وقتی ک کسیو دوست داری اینارو میبینی ی معنی داره یکی میگف اینجا ک ۳+۳ میبنه معنیش اینک خوابتو میبینه میگ فرداش پرسیدم خوابمو میدیدی دیشب اونم گفته اره 

برای خودمم پیش اومد ک نوشته مواظب باش ت جاده یک هفته بعدش کم بود بیوفتم ت جوب جلوی پامو ندیدم ، 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
نمیدونم والا شاید اون طرفته ناراحته همون دوست پسرت ، چون وقتی ک کسیو دوست داری اینارو میبینی ی معنی ...

اها اما خب من و اون دوست نیستیم به نظرت واقعا ناراحته؟برای چی ناراحت به نظرت؟

اها اما خب من و اون دوست نیستیم به نظرت واقعا ناراحته؟برای چی ناراحت به نظرت؟

نمیدونم 😐 خداداند