2777
2789
عنوان

بخاطر کرونا ریزش مو گرفتم بعد امروز روغن سیاهدانه زدم کف سرمو.....

| مشاهده متن کامل بحث + 1964 بازدید | 29 پست

ریزش م#  و در خانما از شدت سردی است که باعث خالی شدن بین موها میشود . در واقع موها کم پشت و نازک میشود .

طول درمان بسته به شدت سردی بین 40 تا 120 روز متفاوت است . ولی درمان ریزش موی زنان قطعی است .

1- روغن مالی ملاج سر با روغن سیاهدانه یا بادام تلخ یا هر روغن گرم دیگری مثل کنجد و زیتون هر شب .

2- استشمام عطر گرم . (یاس . مریم . محمدی . نرگس . مشک و....) شبها هنگام خواب بهتر است زیربینی مالیده شود .

3- مصرف غذاهای گرم مخصوصا ارده با شیره انگور . فسنجان بادام (نیم بادام + نیم گردو) . کشمش و ... ❗️❗توجه : اگر فردی دارای بلغم در سر هم باشد میتواند از #کندر هم استفاده کند ؛ برای اینکار روزی 1 نخود کندر رادمثل آدامس بجود تا 40 روز .

4- شبی یک لیوان عرق رازیانه با #عسل (در ایام پاکی ).

5- کاهش سردیها مخصوصا شبها

6- #ماساژ کف سر یا شانه کشیدن موها با برس فلزی روزی 5 الی 10 دقیقه .

7- پیاده روی روی سنگلاخ یا سطوح ناهموار یا ماساژ کف پا روزی نیم ساعت .

توجه : برای پرپشت شدن ابروها استفاده از روغن #فندق و خرگوشک بسیار عالی جواب میدهد .

برای #تقویت_مو ی خانمها نخود خام چرخ شده + حنای بی رنگ + زرده تخم مرغ بسیار عالی حواب میدهد .

هفته ای یکبار این ترکیب بصورت ماسک زده شود .

در روغن مالی سر با روغن زیتون میتوانید تعدادی انجیر خشک را بسوزانید و سوخته آن را با روغن زیتون ترکیب کنید ؛ سپس روی سر بمالید .

استفاده از این ترکیب اثر فوق العاده ای دارد .(14 الی 21 شب).

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر گف هیرویت و زینک بخور.اکنارو هم میخورم ولی تاثیری نزاشته 😞شما چیکار کردی 

افسردگی شدید گرفتم، هرررکاری کردم ریزشش قطع نشد

تا اینکه یهویی حامله شد، ریزشش کامل قطع شد، موهامم خیلی زخیم و خشگلتر از قبل شده

تو چنین خوب چرایی...

پارسال واسه تقویت موهام دوبار روغن سیاهدانه استفاده کردم آنچنان ریزشی گرفتم نگو و نپرس

کلا روغن ریسک داره مخصوصا سیاهدانه که خیلی طبع گرمی داره

البته خداروشکر موهام برگشت

بنظرم دیگه استفاده نکن