2777
2789
چیا مثلا جناب

دادخواست ، اسناد و مدارک و مستندات ، لایحه طرف مقابل 

میبایست موضوع رسیدگی و روند پرونده تون مشخص بشه

قطار می رود ، تو می روی ، تمام ایستگاه می رود . . . و من همچنان به نرده های ایستگاه رفته تکیه داده ام. مگر می شود تو نیایی . . ‌‌.؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خدا خیرتون بده کمکش کنید💗

سلامت باشید ، حتماً

قطار می رود ، تو می روی ، تمام ایستگاه می رود . . . و من همچنان به نرده های ایستگاه رفته تکیه داده ام. مگر می شود تو نیایی . . ‌‌.؟
دادخواست ، اسناد و مدارک و مستندات ، لایحه طرف مقابل  میبایست موضوع رسیدگی و روند پرونده تون م ...

این دوستم میگ هیچی مدارک ندارن بجز شماره پرونده ای ک شکایت کردن 

و اینک میگ زمین کشاورزی از پدربزرگشون هست که خانواده پدری هرکدوم قسمت کردن و عموهاش ب اینا نمیدن اینام شکایت کردن که زمین رو تقسیم نکردن 

حالا الان خود دادگاه میخواد قانونی وارد کار بشه و تقسیم کنه 

اینام یه دفاعیه میخوان 

این دوستم میگ هیچی مدارک ندارن بجز شماره پرونده ای ک شکایت کردن  و اینک میگ زمین کشاورزی از پد ...

دوست عزیز، مگه نمیگید شکایت کردن دوستتون ؟ 

همون شکوائیه رو بفرستید

نمی تونید کمکشون کنید؟

بدون مدارک خیر‌ متاسفانه

دوست شما خوانده دعوا هستن نه خواهان ، تا زمانیکه ادعا و مستندات خواهان رو نبینم نمیتونم دفاعیه مناسب تنظیم کنم